Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Výroba a predaj: -stavebné rezivo všetkého druhu po dohode až do dĺžky 12m -impregnácia reziva Katritom -krovy -fošne -dosky -laty -plotovky.

Dovoz a spracovanie prírodného a umelého kameňa: - žula - mramor - pieskovec - onyx - travertín - bridlice - opláštenie budov - dlažby a obklady - kuchynské pracovné dosky - kúpeľňové dosky - bary a barové dosky - krby a krbové rímsy - schody a schodiská - stoly a stolíky - parapety - hroby - pomníky - grilovacie kamene STONEFIRE.

Píla. Predaj: - lesná a záhradná technika Husqvarna.

Píla. Predaj: -stavebné a stolárske rezivo Realizácia, stavba, rekonštrukcia: -strechy na kľúč. Práca: -tesárske, tesárstvo.

Sprostredkovanie - priemyselná výroba, dodávka z Číny: -lisované diely z plechu, plastové diely vrátane výroby nástroja -zinkové odliatky hrubé alebo dekoračne chrómované -drôtené siete zvárané aj pletené -PVC, PU koženka -plošné spoje -kartóny obalové -kolieska otočná, paletová, nábytková.

Požičovňa stavebná mechanizácia, požičovňa náradia, prenájom strojov, zemné práce, výkopové práce, predaj štrkov, predaj pieskov, autodoprava.

Drevovýroba: - lišty, hranoly, dosky.

Výroba stavebného a stolárskeho reziva, spracovanie listnatej i ihličnatej guľatiny.

Oblasť Západ pôsobí na 3 pieskovniach a 8 kameňolomoch prevažne na území Ústeckého az časti Karlovarského kraja. Vedenie a správa oblasti sídli sčasti v lome Libochovany a sčasti v lome Úhošťany. Hlavnou činnosťou v prevádzkach je dobývanie prírodného kameňa a štrkopieskov, vrátane následného zahladenia banskej činnosti po vyťažení zásob ...

Oblasť Východ má 12 prevádzok (9 kameňolomov a 3 pieskovne), ktoré vyvíjajú činnosť v rámci územia Libereckého a čiastočne aj Stredočeského, Hradeckého a Pardubického kraja. Vedenie a správa oblasti sídli v lome Smrčia. Vyrábame a dodávame drvené a ťažené kamenivo v širokom štandardnom sortimente podľa príslušných EN, ktoré je možné použiť na ...

Lom, kameňolom, ťažba: - štrkopiesok - záhradný kameň

Lom, kameňolom, ťažba: - štrkopiesok - záhradný kameň

Činnosť: -lesnícka činnosť -piliarska výroba -drevovýroba -stavebné rezivo, krovy -tesárske práce -brúsenie kotúčov.

Predaj - rezivo drevárska píla Výroba - rezivo drevárska píla Stolárske práce

Píla. Spracovanie guľatiny. Zhotovenie všetkého stavebného reziva. Výroba a predaj: - prírezy na škárovku - palivové drevo - piliny - sušenie reziva.

Ing. Zdeněk Karban je firma zaoberajúca sa predajom stavebného reziva, predaj strešných lát, fošní, dosiek a hranolov. Predaj obkladových aj podlahových paluboviek. Rezivo, drevo a palubovky je možné impregnovať proti rôznym druhom plesní, proti drevomorke a ďalším škodcom. Kvalitné drevo a rezivo nájdete tu na našich stránkach. Rezivo ...

Píla: - spracovanie ihličnaté a listnaté guľatiny, pilárska výroba sa zameraním na väzby a rezivo na zákazku. Sortiment: - hranoly - do profilu 70x70cm, dĺžky 12m, prípadne 15m - fošne, dosky, strešné laty - štandardných a atypických rozmerov - porez v mzde - do priemeru 100cm - stolárske rezivo - prírezy - palivové drevo

Veľkoobchod, predaj: -obilia, BIO obilia -krmivá. Sklad veľkoplošného materiálu: -drevotrieska surová, dyhovaná -lamino -preglejka -latovky -parapety -sololit.

Veľkoobchod prírodného obkladového kameňa.

Píla. Spracovanie dreva, drevo. Výroba pilárska a impregnácia dreva.

KH Stone s.r.o. - Predaj kameňa, leštených kamienkov, valúnov, kamennej dlažby a obkladov z kameňa. Pokladáme jazierkové fólie a geotextílie. Kameň do jazierok. Predaj dlažby z pálenej hliny - terakota. Kamenné mozaiky z kamienkov, vzory kobercov na Vašej záhrade. Vápenec, kremenec.

Drevovýroba: -nákup a predaj dreva, pilín, -predaj pneumatických klincovačiek a sponkovačiek, páskovaných klincov. -výroba a predaj palivového a štiepaného dreva, reziva, paliet, debien, krovov -zákazkové montáže drevených obalov -sušenie dreva. Doprava: -preprava rozmerných nákladov dreva -súprava na prepravu paliva od 1 m.

Predaj hnojív a agrochemikálií. Predaj uhlia a piesku. Ťažba a predaj bieleho dolomitického vápenca. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.