Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Píla. Výroba: -drevené palety, stavebné rezivo, prepravné debny, IPPC, prepravné obaly. Výkup paliet EUR. Dodávky, predaj reziva - hranoly, dosky, strešné laty, strešné väzby, krovy, výkup drevenej guľatiny.

Záhradníctvo: -ovocné a okrasné stromy a kríky -kvetinové väzby -balkónové kvety. Služby: -údržba zelene. Ťažba a predaj: -drvené kamenivo.

Výroba: - prírodný vápenec, ktorého farba a chemické zloženie sú dané východiskovou surovinou lokality Skalka Merotín, ktorý je vyrábaný jemne mletý a veľmi jemne mletý, popr. triedený a dodávaný v uvádzaných triedach podľa ČSN 72 1217. Naše mleté vápence sa používajú v nasledujúcich odvetviach: - odsírovanie - stavby ciest - gumárenský, ...

Výroba, predaj: - drevené brikety (ekologické palivo) - drevené pelety - agropelety, triesky - stavebné a stolárske rezivo - drevené strešné šindle. Drevovýroba. Predaj: - tuhé palivá. Cestná kamiónová doprava nákladná.

Stavebná firma, spracovanie dreva.

Pilárska výroba, impregnácia, sušenie a hobľovanie reziva, obchod s drevom, autodoprava

Predaj: - palivá - uhlie. - predaj pieskov a štrkov. Nákladná doprava.

Remeslá, služby - kameňosochárske práce - kamenárskej práce Výroba - sochy a stĺpy - ostenie okien a dverí - krby, portály, záhradná a bytová architektúra - pomníky

Výkup - kovový šrot Predaj - uhlie, brikety

Výroba, predaj: - betónové zmesi - piesok, štrk, drviny, kačírok

Predaj, nákup: -drevo Lesnícke práce: -ťažba dreva -sadenie stromčekov -starostlivosť o stromčeky -príprava pôdy -úprava lesných ciest -ekologická likvidácia zarastených plôch

Práca: -dlaždičské -hutnenie terénov, podkladov a dlažieb Stavba, výstavba: -oporné múry

Výroba, spracovanie, predaj: - konglomerovaný kameň (umelý kameň) - kamenárskej práce - vnútorné obklady budov, dlažby, parapety - schodisko, stolové dosky - pracovné plochy kuchynských liniek - rôzne interiérové prvky.

Sídlo firmy. Autorizované stredisko predaja BESK. Predaj, montáž, poradenstvo: -strešné a odkvapové systémy -strešné okná -strešná krytina.

Predaj, výkup: - europalety - drevené palety - palety, krovy, laty, dosky, ploty a pergoly - obalový materiál - fólia

Píla, výroba: -rezivo. -palivové drevo. Výroba: -modelárske potreby: -balsa. -balzové dosky, hranolky.

Kontajnerová doprava. Predaj: - piesok, štrk, namiešaný betón, drevo. Demolácia a vypratanie objektov. Nákladné vozidlá. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnosť 8t.

Výsadba a ťažba lesného porastu Drevovýroba

Práca: -zemné -demoličná -stavebné -zámočnícke -izolačná -obkladačské -dlaždičské Stavba, výstavba, rekonštrukcia: -inžinierske siete Dodávka, predaj: -piesok -štrk -kamenivo

Dodávka vrátane dopravy - stavebné a stolárske rezivo - guľatina

Ťažba a predaj piesku a štrku, výroba priemyselných chemikálií a hnojív. Práce (stavebné):prípravné pre stavbu, odstraňovanie odpadových vôd a pevného odpadu Realitná kancelária: predaj, prenájom nehnuteľností. Prenájom a požičovňa strojov a prístrojov. Ťažba a predaj piesku.

Sklad a predaj uhlia Hnedé uhlie - kocka a orech

Výroba, vývoj: -laboratórny porcelán -porcelánové trubice -výrobky z pórovitého korundu