Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Distribúcia - sypké hmoty štrkopiesok, kamenivo, zásyp Výroba a rozvoz - betónové zmesi

Stolárska výroba -tesárska výroba Píla -piliarska výroba Stavby - drevenice

Píla. Drevovýroba na stavebné účely, palety. Stolárstvo.

Píla, výroba a predaj - stavebné a stolárske rezivo.

Výroba žiaruvzdornej oxidovej keramiky. Vyrobky: - trubice, tyče, kapiláry - tégliky - konštrukčné diely - keramické jadrá.

Spracovanie grafitovej suroviny, výroba mikromletých grafitov a exotermických krycích práškov.

Autodoprava, doprava, preprava: -preprava sypkých materiálov - sklopka. Práca: -drobné zemné práce. Predaj: -drveného kameňa vrátane dopravy.

Našim zákazníkom ponúkame stolárske rezivo, obkladové palubovky a podlahové palubovky. Zaoberáme sa ako veľkoobchodom, tak aj maloobchodom. Náš tovar si môžete zakúpiť v predajných skladoch v Bořanoviciach (Praha - Východ) av Znojme.

Píla, spracovanie dreva. Výroba: - krovy - stavebné drevo - stolárske rezivo Jazdecká hala: - prenájom.

Drevovýroba. Zákazková výroba: -pergoly -záhradné chaty. Ostrenie: -píly -drevoobrábacie nástroje.

Technické služby: - nákladná doprava tuzemská - predaj pieskov, drví - údržba zelene, opravy miestnych komunikácií - pokladanie zámkovej dlažby, živice - zberný dvor, nebezpečné odpady.

Porez guľatiny, predaj reziva a inžinierska činnosť vo výstavbe.

Výroba pilárska a impregnácia dreva.

Kompletné kamenárske práce. Renovácia kameňa. Výroba a montáž pracovných dosiek z prírodného kameňa aj umelého kameňa Technistone a Silestone, umývadlové a laboratórne dosky, parapety, schody. Čistenie kameňa tlakovou vodou a pieskom, ihličkovanie a pemrlovanie. Obklady, dlažby. Grilovací kameň. Záhradný kameň.

Dodávky bridlicových obkladov, kameňa a okrasných okruhliakov.

Váš dodávateľ materiálov pre stavebníctvo a chemický priemysel, exportný a konzultačný servis. Stavebníctvo: -rezivo smrek, borovica -dosky, laty, fošne, hranoly -lepené hranoly, stropné panely -palubky aj podlahové smrek, borovice klasický a tatranský profil. Ďalšie výrobky: -plotové dosky -OSB (drevoštiepkové) dosky ...

Služby: - píla - spracovanie dreva

Píla. Výroba: -truhlárske a stavebné rezivo -výroba lamiel na eurohranoly -kompletné dodávky reziva pre drevostavby. Predaj: -palivové drevo (krajiny) -štiepané palivové drevo. Veľkoobchod: - pelety nielen z dreva - brikety nielen z dreva

Kameňolom. Ťažba: - žula Výroba: - žulové dlažobné kocky - krajníky - žulové dosky

Doprava - medzinárodná - vnútroštátne Predaj - motorové oleje REPSOL Predaj - piesok - štrk - drvina Predaj - cement - vápno

Predaj: - pevné palivá - uhlie Nákladná autodoprava. Zemné práce.

Výroba kovových konštrukcií, gabióny. Predaj žulových a prírodných kameňov.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - palivá - uhlie, koks - palivové drevo - drevené brikety