Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Výroba, predaj, montáže: - kaliarenské prípravky - pece na výrobu dreveného uhlia. Predaj: - drevené uhlie.

Píla, výroba a predaj: -PALUBKY Základné profily: Seca profil „A“ – hladký profil (bez pera a drážky) Seca profil „C“ – klasický Seca profil „F“ - tatranský Seca profil „E“ - softline Seca profil „O“ - podlaha, podlahovky Špeciálne profily: Seca profil „D“ - konkávny Seca profil „K“ - švédsky Seca profil „ELK“ – fasádny Seca ...

Remeslá, práca: - tesárske - klampiarske - pokrývačské Píla, výroba: - rezivo - predaj palivové drevo Výstavba: - drevostavby - zrubové domy

Predaj: - ihličnaté rezivo - strešné laty - väzby

Tehelňa. Výroba, predaj: - murovacie materiály, tehly INA - A, INA - B. - tašky, dlaždice Ťažba a úprava: - kameniva, pieskov, štrkopiesku, kaolínu, ílov a ílových zemín. Recyklácia nekovového odpadu. Príprava staveniska. Možnosť zaistenia dopravy.

Služby, poľnohospodárska činnosť: - chov hovädzieho dobytka - lesníctvo - pilárska výroba Znalecká činnosť.

Ponúkame prírodný kameň pre dlažby, obklady v interiéroch aj exteriéroch, kameň pre suché múriky alebo murovanie, kamenné schody, parapety, záklopové dosky pre studne, stĺpiky, okruhliaky atď.

Predaj prírodného kameňa - kameň na obklady a dlažby.

Predaj: - stavebniny - piesok, štrk - uhlie

Zákazková výroba, zameranie a spracovanie výrobnej dokumentácie, montáž: - prírodný kameň - kamenárstvo, kamenárske výrobky, práce - mramor, pieskovec, žula, travertín, onyx a syenit - tuzemské aj dovozové - dlažby, obklady, umývadlové a kuchynské dosky, schody, parapety, zadom odvetrávané fasády

Zemné a výkopové práce, autodoprava. Predaj kameniva.

Vykonávame zemné práce, a to vrátane prevozu techniky, sutiny či zeminy vlastnou kontajnerovou dopravou. Súčasťou našich služieb je aj drevovýroba v podobe dodávok stavebného či stolárskeho reziva.

Činnosť: - montáž odvetraných systémov fasád - pokládka, realizácia kamennej koberce - hydroizolácia

Drevárska výroba: - terasové dosky, konštrukčné hranoly, drevené fasády Lesná činnosť.

Pilarska výroba: -rezivo stavebné: -dosky, fošne, trámy, laty -palubky.

Výroba a predaj: - flotovaný a kusový kazivec - kremeň - dolomit - živec

Posudzovanie vplyvov na životné prostredie. Geologické práce v oblasti inžinierskej geológie a hydrogeológie. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Banícka činnosť - činnosť vykonávaná baníckym spôsobom. Odborné kurzy, školenia, vzdelávacie akcie vrátane lektorskej činnosti.

Predaj a sušenie: -rezivo -drevo -truhlárske a stavebné rezivo -podlahovky -palubky.

Predaj: - žiaruvzdorné izolačné materiály - tesniace šnúry - lepidlá

Píla, pilárska výroba. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -stavebné drevo: -hranoly, strešné laty, dosky, krovy -sušené stolárske rezivo -palubky -palivové drevo. Stoliareň.

Výroba: -betónové výrobky: -vonkajší obkladový kameň -výrobky zo šľachteného betónu

Píla. Výroba: - nábytok - rezivo.