Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Realizácia: -výstavba, rekonštrukcia: -mosty -cesty, vozovky -kanalizácia -okrasné záhrady -dopravné značenie -športové povrchy. Predaj: -štrk, drviny, piesok, betónová zmes -zámková dlažba -obrubníky.

Vývoj, výroba a predaj: - oceľové kontajnery - špeciálne výmenné nadstavby na nákladné automobily - oceľové konštrukcie. Pilarska výroba: - predaj stavebného reziva - predaj stolárskeho reziva po dohode.

- Zemné a výkopové práce - predaj palivového dreva - dovoz a predaj piesku a štrku - odvoz stavebného odpadu

Spoločnosť PRESTA-mix, spol. s r.o. sa zaoberá výrobou, predajom a dopravou betónu. Ďalej ponúkame predaj kameniva a piesku rôznych frakcií. Našu betonáreň nájdete v meste Kuřim na ulici Blanenská v areáli firmy Prefa Brno. Výroba, obchod, predaj: - transportbetóny - piesky a kamenivo - betónové zmesi pre stavby pozemné, dopravné a ...

Lom, ťažba kameniva, prímesi na betonárne a obaľovne.

Betonáreň s najväčšou kapacitou v Zlíne. Vyrábame betónovej zmesi pre občianske, priemyselné, líniové stavby. Betón privezieme, prečerpajú, vystavíme vyhlásenie o zhode. Našimi zákazníkmi sú veľké stavebné firmy aj drobní stavebníci, kutilovia. Ponúkame poradenský servis. Obhliadku staveniska. Skúšky betónov. Služby vlastnej ...

Dodávame kompletný sortiment palív. Ponúkame drevené brikety, vrecované uhlie a pelety.

Martin Čermák sa zaoberá predajom piesku a autodopravou. Ponúkame na odber piesok vhodný na všetky pozemné práce, na stavebné účely a na maltu. Zásypový piesok neobsahuje kamene. Predávame piesok kopaný a triedený štrk. Prevádzka prepravnej služby v Jablonnej v Podještědí.

Veľkoobchod, eshop: - hutnícky materiál - profilová, betonárska, ťahaná oceľ, trapézové plechy - štrkopiesky, drvené kamenivo. Služby: - delenie hutníckeho materiálu.

Predaj: - sušené stolárske rezivo - vysušené hobľované hranoly, podlahové a obkladové palubovky, OSB dosky, plotovky.

Vo firme CeramTec Slovakia s.r.o. sme experti na technickej high-tech keramické materiály ako sú napríklad tesniace krúžky, klzné ložiská, vodiace valce, guľové ventily, špeciálne trysky a ďalšie. Sme súčasť medzinárodnej skupiny CeramTec a zaoberáme sa dodávateľskou a predajné organizácií v oblasti vyspelých keramických výrobkov so sídlom v ...

Výroba, služby, predaj: - likvidácia dreveného odpadu - výroba biomasy - výkup biomasy - štiepkovanie - drvenie - predaj kôry - ťažba dreva - mulčovanie.

Dřevařská, piliarska výroba, predaj: - rezivo - podvaly - strešné laty - väzby - palivové drevo

Predaj-eshop-dovoz - prírodné kamene - kvalitné produkty z prírodného kameňa - gabiónové siete a prvky - gabionové koše - sochy, kvetináče.

Ťažba, predaj, štrkovňa, pieskovňa: -štrkopiesok: -ťažba z vody -triedička -váha -nakládka možná aj mimo prevádzkovej doby -cestná motorová doprava nákladná. -povrchové dobývanie pieskov, piesok, štrkopieskov. Prírodné hutné kamenivo na stavebné účely podľa ČSN 72 1512 -A 0/4 -A 0/22 -A 0/32 -16/32 -B 0/8 zásyp -B 0/32 ...