Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Výroba, predaj: - chemikálie - organické a anorganické chemikálie - technické chemikálie - potravinárske chemikálie - čisté a špeciálne chemikálie

Vykonávame: - dopravné a špedičné služby.- špecializácia Rusko, Kazahstan, Ukrajina, Bielorusko - aj drobné zásielky. Predaj: drevené ekobrikety a pelety, štiepané drevo.

Služby - poskytovateľ energetických služieb - správa a prevádzka výmenníkových staníc a kotolní na všetky druhy paliva - výroba a predaj tepla.

Výroba kovových paliet - automobilový priemysel - regálových systémov - nábytkové diely

Veľkoobchod: -farby, laky SAYERLACK -moridlá na drevo.

Návrhy náterových systémov. Výroba a predaj antikoróznych, priemyselných, stavebných náterových hmôt.

Výroba elektroporcelánu: - izolátor - insulator - ceramics.

Výroba a predaj: - rezaná čadičová dlažba Ručná výroba: - rigolový kameň na dlažbu svahov, rigolov a brehov riek - kameň pre soklové murivo - kameň pre kyklopské murivo - záhodový kameň - lomový kameň-bloky väčších rozmerov - samostatné čadičové stĺpiky dĺžky do 150cm - čadičová divoká dlažba - šľapáky - čadičová ...

Dovoz, distribúcia, predaj: - umelý kameň

Služby: - upratovanie lesov a spracovanie lesného odpadu Predaj: - tuhé palivá - uhlie - štiepané drevo, drevo

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom hutníckeho materiálu. Pre svojich zákazníkov zaisťujeme aj jeho úpravu pomocou delenia, ohýbania, dierovania či vypaľovania.

Ponúkame široký výber bentonitových spojív pre zlievárne. V našom portfóliu však nájdete aj metakaolín, znelec či vysúšadlá. Vyrábame aj hrudkujúce bentonitové podstielky pre mačky značiek Benko a Mikeš. Okrem toho sme schopní odporučiť optimálne zloženie a vyrobiť produkt podľa požiadaviek zákazníka.

Výroba a predaj: - syntetické živice: - základné a modifikované nízko, stredne a vysoko molekulárne epoxidové živice - alkydové živice - kalafónové lakárske živice - vodourozpustné živice. Finálna kompozícia zo živíc na použitie v stavebníctve, elektrotechnike a spotrebnom priemysle. Základné anorganické zlúčeniny: - ...

Predaj, montáž: - sadrokartón - minerálne podhľady - izolácia - dvere - parapety - stavebná chémia

Výroba, distribúcia: - diskontné plastové karty - bankové plastové karty - platobné plastové karty - klubové a ďalšie plastové karty - vizitky. Služby: - vlisovanie osobných údajov - číslovanie - zhotovením čiarových kódov - nanesením scratch-panelu - pruh pre podpis - kódovanie magnetickej pásky.

Výroba a predaj: - metrážové technické pleteniny pre plastikársky a nábytkársky priemysel - odevné metrážové pleteniny - technické plstené hadičky.

Výroba: - hliníkové profily, rúrky, tyče a hotových dielov z nich. Služby: - povrchová úprava - práškové farby, eloxovanie, chromatovanie, snímanie povlakov - delenie, frézovanie, vŕtanie, sústruženie, rezanie závitov, ohýbanie.

Predaj - polyetylénové fólie so samolepiacim spojom - dosky z extrudovaného polystyrénu Predaj - systém kročajových izolácií a dilatačných pásov - izolačné stavebné dosky s povrchovou úpravou

Práca: - rizikové výrub stromov. Predaj: - palivové drevo.