Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Zaoberáme sa dovozom dánskych dizajnových poštových schránok MEFA, jednotky na dánskom trhu. Hľadáme partnerov pre nadviazanie ochodnej spolupráce, viac informácií na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz alebo 235 300 817.

-Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod

Zákazková výroba v oblastiach: - vstrekovanie a vyfukovanie plastov - ultrazvukové zváranie (plast) - návrhy a výroba foriem - výroba fliaš PET - tampónová tlač.

Výroba - drobné technické výlisky plast Výroba - propagačné predmety s rytinou a potlačou

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - polotovary na finálne zhotovenie výrobkov z krištáľu: - vázy, poháre - výrobky z krištáľového skla. Poskytovanie množstevných zliav.

Výroba, zlieváreň: -odliatky zo zliatin zinku metódou tlakového liatia -formy pre tlakové liatie -odliatky technológií vysokotlakového liatia Dokončovacie operácie: -Cidenie -omieľanie -obrábanie -lakovanie práškovou farbou RAL -pokovanie Konštrukcia a výroba foriem: -vlastný návrh a konštrukcia odliatku, návrh technológie ...

Ponúkame našim zákazníkom v Českej republike predaj: - chemikálií - rozpúšťadlá a vybrané produkty popredných výrobcov v tomto odvetví. Naši dobre vyškolení odborníci v servise Vám radi poradia na mieste a podporia Vás pri aplikácii chemických produktov a pri optimalizácii ich použitia.

Zastúpenie výrobcu rodinných domov HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuálne riešenie rodinných domov a víl zhotovované najmodernejšou technológiou na báze dreva. Architektonické služby.

FLAME GUARD Praha, s.r.o. je výhradným distribútorom protipožiarnych prípravkov holandskej firmy FLAME GUARD SALES bv, ktoré nesú spoločnú ochrannú známku H.C.A.