Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Dodávka, montáž - ochranné siete pre mačky (zabezpečenie okna, balkóny, terasy). Služby: - výškové práce pomocou horolezeckej techniky - sanácia pôd a striech - montáž ochranného systému proti vtáctvu (sieťovanie).

Dodávka: - hutnícky materiál - pozinkované rúrky - zemné skrutky - komponenty pre dopravné značenie - mobilné zábrany (možnosť zapožičania).

Predaj - suroviny pre kozmetiku, farmáciu, nutraceutika - aminokyseliny, farby, cukry, extrakty, fosfáty, oleje, stopové prvky.

Činnosť - nákup a predaj pohonných hmôt (motorová nafta, bionafta, vykurovací olej).

Dodávky, predaj: - materiály na opravu ciest, asfaltovej hmoty. Oprava: - prepadnuté kanály.

Predaj: - autolaky - farby Miešanie autolakov a plnenie sprejov.

Veľkoobchod: - nerezové materiály - nehrdzavejúcej ocele.

Energetická spoločnosť, dodávka: - elektrina - plyn.

Plynujel.cz - dodávateľa plynu. Zákaznícke centrum PLYNULE.SK - adresa: Severná II 1459/25, 141 00 Praha - Zábehlice.

Služby: - poradenstvo v oblasti úspor spotreby energie - monitoring, analýza spotreby energie.

Veľkoobchod, dodávka, sklad: - soľ pre priemysel, potravinárstvo, poľnohospodárstvo - posypová soľ na zimnú údržbu ciest.

Pragmet, s.r.o. je nezávislé servisné centrum zaoberajúce sa spracovaním oceľových zvitkov a tabúľ. Produkty: - Delenie pozdĺžne - Delenie priečne - Trapézy

Firma VELOX je distribútorom špeciálnych chemických surovín (plasty, aditíva, plnivá, kompozity…) s celoeurópskou pôsobnosťou. Ponúkame materiály pre - automobilový, elektro, potravinársky, zdravotnícky, stavebný, medicínsky priemysel atď. Výrobky: -Špeciálne plasty -Kompozitné materiály -Funkčné plnivá -Plastikárske aditíva -Gumárenské ...

Poskytujeme kontajnery na odpad, piesok, štrk, betón, demolácie, zemné, výkopové, kopáčske, búracie práce.

Výroba a predaj: - ekologických drevených peliet - brikiet.

Poradenstvo - oblasť energetiky so zameraním na obnoviteľné zdroje, predovšetkým v oblasti solárnych technológií v Českej republike Príprava a projekcia - oblasť energetiky so zameraním na obnoviteľné zdroje, predovšetkým v oblasti solárnych technológií v Českej republike Realizácia - oblasť energetiky so zameraním na obnoviteľné ...

Predaj, dodávka: - polykarbonátové dosky - plexisklo Plexiglas - CNC stroje - kompletný servis pre vrtuľníky W-3A Sokol.

Dodávka, predaj - chemikálie, chlorid draselný, uhličitan draselný a sóda. Kancelária - adresa: Vinohradska 343/6, 120 00 Praha 2

Dovoz, vývoz, distribúcia - špeciálne produkty pre deratizáciu, dezinfekciu a dezinsekciu - ochranné pracovné pomôcky - siete proti holubom - odpudzovače.