Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Miešanie: - interiérové a exteriérové farby Predaj: - farby fasády, omietky, interiérové, exteriérové - laky Natieračské práce. Predaj: - drogéria Sanácia betónových konštrukcií. Predaj: - stavebná chémia Demolácia. Zemné a výkopové práce. Antikorózna ochrana oceľovej konštrukcie, mosty, žeriavy.

Výroba, predaj: - hutné, ľahčené a vláknité žiaruvzdorné materiály do 1800 ° C značky RATH - návrhy, realizácia výmurovky priemyselných pecí a spaľovacích zariadenia.

Maloobchod, Veľkoobchod, Predaj: - zváracia technika - stroje - náradie a nástroje - spojovací a upevňovací materiál - ochranné pracovné pomôcky - brusivo - kovanie - varná a vykurovacia technika - záhradná a lesná technika. Servis: - záhradná technika. Výroba: - drevené násady. Pobočky: Trutnov - Poľská 186 Červený ...

Predaj reziva. - stavebné rezivo - stolárske rezivo - palivové drevo - stolárske výrobky

Alternatívne zdroje energie. Obnoviteľné zdroje. Výrobky a služby z oblasti: - fototermika (solárne kolektory na ohrev TÚV, bazénov a vykurovania), - fotovoltaika (solárne elektrárne, drobné aplikácie), - domáce veterné elektrárne - tepelné čerpadlá - moderné vykurovanie.

Priedelňa: - ľan a chemické vlákna.