Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Banícka činnosť. Spracovanie živca. Geologické práce: -vykonávanie -projektovanie -vyhodnocovanie. Činnosť: -stavebné -obchodné -sprostredkovacie. Ťažba, úprava nerastných surovín: -žuly.

Mestské lesy. Výroba: - pilárska guľatina - pilárske drevo. Údržba zelene, kríkov, stromov. Služby v oblasti zelene a mestských lesov. Výkup lesnej zveri.

Predaj paliva: -uhlie -brikety -koks -piesky -štrky -kockooroch. Uhoľné sklady. Kátrovanie brikiet. Skladanie pásovým dopravníkom. Zapožičanie prívesného vozíka. Predaj, servis: - automatické kotly.

Výroba a predaj kovových vlákien - oceľové vlákna. Veľkoobchod, maloobchod so spojovacím materiálom - skrutky - matica - upevňovacia technika. Medzinárodná kamiónová doprava a špedícia.

Činnosť: - dodávka tepla a teplej vody - správa a údržba realít

Predaj a nákup PHM. Prevádzka mobilných čerpacích staníc.

Oceľové konštrukcie v novostavbách a renovovaných budovách: - balkónové konštrukcie, - výťahové šachty (vnútorné aj vonkajšie), - zábradlia a ploty, - zimné záhrady, prístrešky, strešné terasy, - výroba nerezových dielov.

Projektovanie a vykonávanie: -vodohospodárske stavby -vodovody a kanalizácie -koreňové čistiarne odpadových vôd* -revitalizácia vodných tokov -rybníky a účelové nádrže -skládky odpadov vrátane ich asanácie -krajinná ekológia -úpravy plôch -výstavby zelene -lesnícke a poľnohospodárske rekultivácie -geológia -vrtné ...

Komunálna energetika a služby. Teplo, voda, plyn a inštalácia na kľúč. Kogenererácia.

Teplárenstvo Výroba a dodávka - tepelná energia

Správa a údržba lesných porastov mesta Loket. Ponúkame na odkúpenie: - drevo surové aj palivové - výrobky z dreva (lúpaná guľatina a pod.) - peloid. Krásy lesa: - pešie a cyklistické chodníky krajom Lakeť - Rašeliniská v Borkách - rozhľadňa Krudum. Prenájom amfiteátra.

Čistiareň odpadových vôd Rozvod, výroba - teplo Vodáreň - úprava pitnej vody Inštalácia - rozvody vody

Výroba, výrobca: - väzníky so styčníkovou doskou - krovy.

Predaj: -brikety -uhlie -palivové drevo.