Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Výroba a predaj kovových súčiastok.

Kovovýroba: -výklopné kontajnery s obsahom 600 l, 900 l, 1200 l, 1500 l, -kovové kontajnery na odpad -podpery pod cisterny -manipulačná technika -vybavenie olejového hospodárstva a skladovanie -ekologický kontajner -mobilné čerpacie stanice.

Predaj hutného materiálu, druhovýrobkov. Predaj betonárskych sietí.

Veľkoobchod: -oceľové plechy, nosníky -HEA, HEP, HEM, I, IP, U, U PE, L -polotovary z plechov zhotovené -strihaním, rezaním kyslíkom alebo laserom a ohýbaním na lisoch -servisné delenie nosníkov pálením podľa dokumentácie -dodávky ostatných druhov hutníckeho materiálu podľa požiadavky -sprostredkovateľská činnosť -oblasti hutníckych ...

Predaj, veľkoobchod: -fasádne farby -fasádne materiály -laky -riedidlá -maliarske pomôcky.

Strecha na kľúč. Kompletná dodávka, predaj: -strešné systémy a príslušenstvo -strešné krytiny -klampiarske výrobky -plechy -šablóny -trapézy -vlnovky -lepenky -strešné laty. Služby: -klampiarske a pokrývačské práce -strihanie zvitkov na mieru -rozvoz materiálu.

Výroba bytovej chémie, autokozmetika, konzervačné prostriedky, chemikálie pre poľnohospodárov a mikrokryštalické vosky. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -perová múčka, obsah 85% proteínov alebo 80% proteínov, od každého druhu 500t mesačne -drogistický tovar, bytová chémia -krémy, tekuté mydlo, saponátové tekuté mydlo, balsám na koži, ...

Nákup a doprava nespracovanej biomasy.

Čerpacie stanice, predaj: -benzín, pohonné hmoty

-Špecializovaný maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Opravy termoplastu a reaktoplastov. Opravujeme diely automobilov, motoplasty, záhradnú techniku, domáce spotrebiče, záhradný nábytok, hračky.

V odbore pokrývačstva pôsobí naša firma už od roku 1995. Hlavné činnosti sú pokrývačské, tesárske, klampiarske a izolatérske práce. Strechy realizujeme komplexne od poradenstva a rozpočtovej činnosti zadarmo cez dodávky materiálu až po realizáciu zákaziek. Pokrývačské, klampiarske a izolatérske práce: -montáž strešné okná (strešné okno) ...

Široký výber schodov rôznych typov a značiek.

Výroba - drevené brikety - pelety Dodávka - tuhé palivá predaj - drevené brikety - pelety.

Výroba, obchod, predaj: -presné liate dosky -obojstranne frézované dosky -dosky na výrobu foriem -kontinuálne liate dosky -valcované dosky -duralové dosky -duralové plechy guľatiny -hliníkové guľatiny -duralové guľatiny -prírezy z dosiek -prírezy z guľatín výroba prírezov podľa požiadaviek zákazníka obrábanie podľa ...

Výroba, dodávka, predaj: -ofsetové vlhčiace textilné poťahy pre vlhčiace a prenášacie valce hárkových aj kotúčových ofsetových strojov českej výroby (ROMAYOR, DOMINANT, POLLY) a tiež pre rôzne typy ofsetových strojov zahraničných výrobcov. Typy poťahov: -plyšový -slučkový -hladký -zmršťovacia.

Predaj: - väznicové systémy METSEC - podlahové nosníky a systému pre nosné konštrukcie fasád a stien - Roller tubes, výstuh do plastových okien a štandardných profilov.

Výroba: - lisovacie a vstrekovacie formy na plast - plastové výlisky - plastové preložky - výrobky z ťahanej fólie. Sídlo: -WMW, as, Cejl 87, 602 00 Brno.

Výroba pilárska a impregnácia dreva Výroba drevených výrobkov (okrem stolárskych a tesárskych, nábytku a hračiek).

Veľkoobchodný predaj: - hutníckeho materiálu: - plechy, rúrky, profily. Prenájom nebytových priestorov a kancelárií.