Kovové valcované profily, šesťhranné a guľaté tyče, klasické aj pozinkované plechy alebo hutnícke polotovary sa hojne využívajú nielen v oblasti strojárstva. Vyberajte železné i neželezné kovové materiály od osvedčených dodávateľov a výrobcov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - spojovací materiál - skrutky, skrutky aj podložky - individuálne zákazky

Dodávateľ prvotriednych produktov v oblasti oceľových lán, reťazí, viazacích prostriedkov a príslušenstva. Dovoz, veľkoobchodný aj maloobchodný predaj Kvetinové drôty - viazacia na drievku, modré žíhané, pozinkované, zelené - lakované.

Dodávame tvarované hutnícke polotovary (tj plechy, tyče, drôty, rúrky, výpalky, príruby, spojovacie a zváracie materiály ai.) z niklu, niklových zliatin, titánu, medi, mosadze, bronzu, špeciálnych ocelí atď. Ďalej ponúkame el. odporové drôty firmy Rescal, el. vykurovacie telesá, silitové vykurovacie tyče STARBAR, licny, duté vodiče, ...

Veľkoobchod s rámami drevené a kovové.

Ponúkame: -montované domčeky -vodo-topo-plyn ai. E-shop: sortiment pre: -inštalatérov -zámočníkov -murovníky ai.

Kompletný sortiment ocele a hutného materiálu.

Výroba, predaj - kovové konštrukcie Možnosť výroby podľa požiadaviek zákazníka.

Zaoberáme sa dovozom dánskych dizajnových poštových schránok MEFA, jednotky na dánskom trhu. Hľadáme partnerov pre nadviazanie ochodnej spolupráce, viac informácií na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz alebo 235 300 817.