Kovové valcované profily, šesťhranné a guľaté tyče, klasické aj pozinkované plechy alebo hutnícke polotovary sa hojne využívajú nielen v oblasti strojárstva. Vyberajte železné i neželezné kovové materiály od osvedčených dodávateľov a výrobcov.

Veľkoobchod: -hutnícky materiál, plechy US Steel Košice -čierne plechy valcované za tepla a studena -pozinkované plechy v tabuliach a zvitkoch -mikro a nízkolegovanej ocele

Výroba, predaj: -dymové kolená a rúry: -z materiálu oceľ hrúbky 0, 4mm-0, 5mm -bez povrchovej úpravy -výmenníky tepla (GAJA) -uhláky hranaté čierno lakované -uhlák pozinkovaný násypný okrúhly -komínový zder.

Predaj, distribúcia: -prípravky zo žiaruvzdorných materiálov pre tepelné spracovanie a spaľovanie (liate, zvárané, CFC) -konštrukcia prípravkov -rošty, koše a nadstavby -štandardné, optimalizované, šité na mieru podľa priania zákazníka -náhradné diely liate, zvárané, určené pre priemyselné pece -vývoj, výskum žiarupevných ...

Zákazková výroba: - kovové dielce, súčasti a komponenty. CNC obrábanie, frézovanie, vŕtanie, sústruženie a zváranie vrátane laserových výpalkov.

Predaj, výroba pružiny: - ťažné - tlačné - skrutné - tvarové z pásky a drôtu - stavebné montážne a kotviace prvky - závlačky - pružné kolíky - tanierové pružiny - matica v klietke - nákladná doprava do 3, 5, t.

Výroba a predaj rybárskych potrieb: -stoličky, vidličky, praky. Kovovýroba: -výroba tvarovaných oceľových výliskov pre nábytkový priemysel -výroba zemných skrutiek pre solárne elektrárne.

Výroba a predaj kovových súčiastok.

Predaj: - väznicové systémy METSEC - podlahové nosníky a systému pre nosné konštrukcie fasád a stien - Roller tubes, výstuh do plastových okien a štandardných profilov.