Kovové valcované profily, šesťhranné a guľaté tyče, klasické aj pozinkované plechy alebo hutnícke polotovary sa hojne využívajú nielen v oblasti strojárstva. Vyberajte železné i neželezné kovové materiály od osvedčených dodávateľov a výrobcov.

Dodávka a montáž strojárskych výrobkov.

Služby: -jeden z najvýznamnejších dodávateľov automobilových finalistov celosvetovo -lisovanie a zváranie autodielov -oceľové výlisky.

Výroba: -ručné náradie -nástroje na ohýbanie, ťahanie a delenie kovov -meradlá, meracie pomôcky. Predaj: -priemyselný, železiarsky tovar -elektro -brúsne, rozbrusovacie kotúče -meracie prístroje -ručné, motorové náradie, nástroje. Poradenstvo v oblasti náradia a nástrojov.

Výroba a predaj: -kompletné odkvapové systémy -meď Cu -titánzinok TiZn -pozink -farebné odkvapy -komponenty pre automobilový priemysel, obytné prívesy, -kovové nábytkové diely -systémy pre skladovanie -páternosterové skrine, pojazdné regály -kovové strechy a opláštenie budov.

Predaj prechodových profilov a líšt, jednokotúčových strojov stripov a pomôcok na kladenie podlahovín. Pokládka kobercov, lina, dlažby a PVC.

Spracovanie kovov. Výroba výliskov, zvarencov a výťažkov z nerezu, ocele, hliníka a mosadze.

Výroba - pružiny poľnohospodárstva, strojárstva

Internetový obchod, eshop, e-shop, veľkoobchod, predaj: -skrutkovanie -pneumatické prvky: -rýchlospojky -guľové kohúty -manometre -teplomery -hadice, spony, spojky -filtre -regulátory

Výroba a predaj kovových vlákien - oceľové vlákna. Veľkoobchod, maloobchod so spojovacím materiálom - skrutky - matica - upevňovacia technika. Medzinárodná kamiónová doprava a špedícia.

Oceľové konštrukcie v novostavbách a renovovaných budovách: - balkónové konštrukcie, - výťahové šachty (vnútorné aj vonkajšie), - zábradlia a ploty, - zimné záhrady, prístrešky, strešné terasy, - výroba nerezových dielov.

Výroba: -stožiare -verejné osvetlenie -oceľové konštrukcie -výstavba priemyselných objektov. Predaj: -oceľové zvárané konštrukčné rúrky.

Činnosť: - obrábanie - frézovanie - výroba presné komponenty

Služby: -ukládka betonárskej armatúry

Služby: - ukladanie a viazanie armatúr - murárske práce - zateplenie - betónové podlahy - sadrokartóny

Klampiarske práce Predaj - klampiarske prvky Predaj a montáž - strešné okná

Výroba - kovové konštrukcie - oceľové rúrky

Vývoj, výroba a montáž výrobkov z plastov a kovov predovšetkým pre automobilový a galantérny priemysel.

Lisované výrobky zo železných a farebných kovov (hliník, mosadz, meď). Výroba lisovaných výrobkov z kovu: -plech, drôt, tyčovina, profily. Úpravy: -lisovanie -ohýbanie -dierovanie -rezanie -zváranie. Zaisťujeme: -zinkovanie -čiernenie -chrómovanie -kalenie -nitridáciu -cementovanie -povrchovú úpravu práškovými ...

Práca: -kovoobrábanie -zváranie Výroba: -tvarové výpalky z plechu -oceľové konštrukcie

Činnosť: - zákazkového obrábania na presných CNC strojoch - výroba kusových a malosériových dielov predovšetkým z oblasti automobilového, leteckého a energetického priemyslu - výroba foriem

Lakovňa a galvanovňa. Vykonávame NC obrábanie, zváranie hliníka a kovové polotovary.