Kúpte si drevené polotovary ako debničky, boxy, krabičky, škatuľky na čaje, krabičky na vreckovky, truhličky, pokladničky, rámčeky, šuplíky, záhradné dekorácie, kuchynské potreby a plno ďalších polotovarov, ktoré slúžia k následnému dozdobeniu.

Pekné drevo - predajňa s drevom a drevenými výrobkami v priemyselnej zóne v Popůvkách u Brna. Zákazkové stolárstvo. Hobľované drevo: - hobľované hranoly - lepené hranoly - hobľované dosky - hobľované hranolky - profilové lišty - plotovky - palubovky - prútika, tyče, guľatina. Drevené polotovary: - škárovka na mieru - nášľapy na ...

Výroba, predaj: -norma EN 131-2 -rebríky -štafle -drevené rebríky (drevených rebríkov) -drevené štafle (štaflí) -jednostranné (oporné) rebríky -štafle - schodíky -PVC pätky na rebríky -reklamné predmety -hoblíček, paletka -koza, koza -rezivo -doplnky - pánty, predĺženie, PVC pätky, kovové nájazdy.

Výroba, predaj: -pergoly, ploty -sušené rezivo -drevené lavice -úchytky. Píla.

Výroba: -vyfrézovanie samonosných schodísk z Vašich škároviek na CNC obrábacom centre (schodnice, stupne, stĺpiky, madlá) -kompletné zhotovenie výkresovej dokumentácie na výrobu schodísk (pôdorysy, 3D pohľady, výpisy na výrobu škároviek, šablóny na výrobu M 1:1) -sústruženie priečok a stĺpov na CNC sústruhu Výroba: -drevené schodiská ...

Drevovýroba Kučerňák. Zaoberáme sa výrobou a predajom drevených výrobkov pre domácnosť, kuchyňu aj reštauráciu. Realizujeme malosériové zákazky do 50 ks.

Predaj reziva. Predaj OSB, QSB, palubovky obkladové a podlahové, lišty, terasové a bazénové panely tepelne opracované, špecifický drevený tovar.

Povrchová úprava a lakovanie plastov (plastových okien, dverí, okenných profilov, priemyselných súčastí atď.), drevených materiálov (drevených stolíkov, nábytku, mdf dosiek na kuchynské linky atď), súčastí z farebných kovov atď.

V odbore pokrývačstva pôsobí naša firma už od roku 1995. Hlavné činnosti sú pokrývačské, tesárske, klampiarske a izolatérske práce. Strechy realizujeme komplexne od poradenstva a rozpočtovej činnosti zadarmo cez dodávky materiálu až po realizáciu zákaziek. Pokrývačské, klampiarske a izolatérske práce: -montáž strešné okná (strešné okno) ...

Široký výber schodov rôznych typov a značiek.