Polotovary možno rozdeliť na polotovary plastové, kovové a drevené. Kúpte si plastové dosky, tyče, rúrky, drôty, polotovary na výrobu osvetľovacej techniky, solárnych panelov, kovové polotovary pre ozdoby brán, plotov a schodísk, tzn. špice, hroty a kľučky

Spracovanie plastov vstrekovaním na lisoch CUASY 170/55 a SK 1025/320. Sprostredkovanie výroby foriem pre vstrekovanie, ich opravy a servis. Vývoj, výrobu a montáž: -diely z plastov.

Dodávka a montáž strojárskych výrobkov.

Špecializácia firmy: -lisovanie výrobkov z plastov -povrchové úpravy plastov lakovaním (vrátane viacfarebných nástrekov) -výroba vstrekovacích foriem .

Služby: -jeden z najvýznamnejších dodávateľov automobilových finalistov celosvetovo -lisovanie a zváranie autodielov -oceľové výlisky.

- Import a export hutníckych výrobkov, strojov a technologických liniek na ich spracovanie vrátane nástrojov a periférnych zariadení - Obchodná a technická činnosť súvisiaca zo zadania predovšetkým automobilového, strojárskeho. elektrotechnického, stavebného a chemického priemyslu - Kompletné spracovanie projektových zadaní - ...

Výroba a predaj: -drevené hračky -didaktické hračky -drobné hračky na kolieskach -hračky na tyčke -pokladničky -stojančeky na ceruzky -ťahacie hračky -reklamné predmety -úchytky, kolieska, tyčky, sústružené polotovary -predaj kvalitného dreva -zákazková výroba pre stolárov, domácich majstrov, malé nábytkárske ...

Výroba plastových dielov a komponentov pre interiéry.

Kraft Servis, s.r.o. prevádzkuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - predaj parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - predaj priemyselných poklopov - www.glancshop.cz - predaj koženej galantérie - www.maxitrend.sk - predaj dekorácie a doplnkov pre domácnosť - www.modalo.cz - ...

Lisovanie a potlač - plastyvýroba, potlač - plastové podložky pod ŠPZ.

Predaj - dierované profily - rúrky - dierovacie stroje a konštrukcia.

Drevovýroba. Zákazková výroba: -pergoly -záhradné chaty. Ostrenie: -píly -drevoobrábacie nástroje.

Výroba: -ručné náradie -nástroje na ohýbanie, ťahanie a delenie kovov -meradlá, meracie pomôcky. Predaj: -priemyselný, železiarsky tovar -elektro -brúsne, rozbrusovacie kotúče -meracie prístroje -ručné, motorové náradie, nástroje. Poradenstvo v oblasti náradia a nástrojov.

Vývoj, výroba: - silikónové disperzie - pogumované textílie so silikónovým, alebo polyuretánovým nánosom: - B-stage - tkaniny s nevulkanizovanými silikónmi - vysoko pružné úplety z materiálu Kevlar - špeciálne pásy - sklenené tkaniny potiahnuté silikónovou vrstvou pre membránové konštrukcie v textilnom staviteľstve.

GLOBAL INTERIER Predaj, E-shop: - rozkladacie mechanizmy - polohovacie kovanie - relaxačné kreslá, mechanizmy - relaxačné kovanie do sedačiek - nôžky nábytkové - kovanie nábytkové, prevažne pre čalúnený nábytok - čalúnické usne ai.

Výroba a predaj: -kompletné odkvapové systémy -meď Cu -titánzinok TiZn -pozink -farebné odkvapy -komponenty pre automobilový priemysel, obytné prívesy, -kovové nábytkové diely -systémy pre skladovanie -páternosterové skrine, pojazdné regály -kovové strechy a opláštenie budov.

Výroba, dodávka: -čistiarne odpadových vôd-ČOV*-od 3 do 1000 ekvivalentných obyvateľov -kontajnerové prevedenie K.D.C. -celozákrytové odvetranie -rodinné plastové bazény vrátane vystrojenie -plastové septiky, kalojemy, vodojemy, šachty, expanzné nádrže, lapače tukov, revízne a merné šachty, kontajnery pre filter CINIS ...

Predaj prechodových profilov a líšt, jednokotúčových strojov stripov a pomôcok na kladenie podlahovín. Pokládka kobercov, lina, dlažby a PVC.

Spracovanie kovov. Výroba výliskov, zvarencov a výťažkov z nerezu, ocele, hliníka a mosadze.

Služby: -spracovanie a vstrekovanie plastov

Výroba stužených plastov: - lode - nadstavby, strechy, priečky nákladných a úžitkových automobilov - autodoplnky - kontajnery na vykurovací olej, kade, nádrže - stavebný laminát.

Výroba: - materiály pre obuvnícky, galantérny, odevný priemysel - úplety - tkaniny