Prevádzka strojov a zariadení, rovnako ako vykurovanie objektov a domácností je možné vďaka palivám. Fosílne palivá, ako je uhlie, koks či ropa, plynné palivá typu LPG a CNG, vodík alebo biopalivá je možné zakúpiť u tuzemských i zahraničných dodávateľov.

Čerpacia, benzínová stanica K-OIL. Maloobchodný predaj: - pohonné hmoty - autokozmetika - motorové oleje -autopríslušenstvo - doplnková denná tlač, časopisy a tabakové výrobky. Autoumývačka, umývačka pre osobné aj nákladné automobily.

Čerpacia, benzínová stanica. Predaj: - pohonné hmoty.

Výroba: -drevné štiepky. Vykonávame: -ťažba, výrub dreva, stromov, stromy, porez, prierez, orezanie normálnych i problémových -likvidácia sadov, údržba alejou, obnova. -likvidácia drevnej hmoty ekologickým spôsobom štiepkovaním. Štiepkujeme kríky, vetvy, stromy až do priemeru. Výkup drevnej hmoty. Práca s vysokozdvižnou plošinou ...

Stavebná firma. Realizácia: - rodinné domy na kľúč - základové dosky, hrubé stavby vrátane strechy - záhrady - oporné múry - oplotenie - dlažby. Rekonštrukcia, modernizácia, prestavby: - rodinné domy - byty, bytové jadrá. Projektová činnosť v stavebníctve. Stavebné projekty rodinných domov a drobných stavieb ...

Predaj: - trosky, troska, uhlie - zásypového kameniva, zásypového kameniva. Autodoprava: - nákladná cestná doprava - TATRA, LIAZ. Zemné práce.

Čerpacie stanice. Benzínová stanica. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - pohonné hmoty, palivá - benzín, nafta, LPG - automobilové a priemyselné mazivá - autokozmetika - autodoplnky.

Výroba peliet z dreva: -drevné -biele -tmavé -alternatívne -agropelety -ostatné.

-Veľkoobchod a maloobchod -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Výroba a opravy čalúnskych výrobkov

Služby: -vnútroštátna -medzinárodné -dopravné -špedičné. Nákladné vozidlá - sólo a súpravy na prepravu sypkých materiálov. Predaj: -drevené brikety -drevené pelety -grilovací sortiment -štiepané drevo.

Výroba, výkup, nákup, predaj: - nové aj použité drevené palety, europalety - svetlé, tmavé, Düsseldorf, BIGBAG, CP-1, CP-3, CP-9 - atypické palety. Drevosklad. Predaj: - stavebné rezivo - stolárske rezivo - palivové drevo.

Veľkoobchod, predaj: - pohonných hmôt. Pohonné hmoty - nafta a benzín. Palivo je kvalitné a spĺňa všetky predpísané normy. Zaisťujeme distribúciu paliva po celej SR.

Ponúka: - demontáže technologických zariadení a výkup materiálu z týchto zariadení - výkup vyšrotovaných áut, vagónov atď. - výkup železného aj neželezného kovového odpadu - odvoz väčšieho množstva zaistí možnosť pristavenia kontajnera - výkup od podnikov, poľnohospodárskych družstiev aj od fyzických osôb - výhodné výkupné ceny - ...

Na základe víťazstva v obchodných súťažiach Ministerstva obrany SR spoločnosť vykonávala dodávky palív vojenských objektov aj v iných regiónoch SR.

Predaj, skladovanie a doprava pohonných hmôt a kvapalných palív, ponúkané produkty: - motorové nafty - úplný sortiment automobilových benzínov - extraľahké vykurovacie oleje (TOEL) - ľahké vykurovacie oleje. Doprava a prepravná technika: - doprava je zaistená vlastnými cisternovými vozidlami s potrebným technickým vybavením, ADR a ...

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná, - živočíšna. Výroba peletiek.

Nákup a doprava nespracovanej biomasy.

Výroba, predaj: - drevné pelety a brikety - ekologické palivo.

Čerpacie stanice, predaj: -benzín, pohonné hmoty

-Špecializovaný maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Predaj: -palivové a krbové drevo (buk, breza, smrek, ...) s dĺžkou štiepin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbov, kotlov i kachlí. Výkup: -lesné pozemky, obchod s drevnou hmotou. Kontajnerová doprava.

Výroba a predaj: -reziva, rezivo Ponuka trámov, dosiek a drevených podkladov pre priemysel. Predaj palivového dreva.