Prevádzka strojov a zariadení, rovnako ako vykurovanie objektov a domácností je možné vďaka palivám. Fosílne palivá, ako je uhlie, koks či ropa, plynné palivá typu LPG a CNG, vodík alebo biopalivá je možné zakúpiť u tuzemských i zahraničných dodávateľov.

Predaj surového dreva. Špedícia.

Maloobchod, predaj: - uhlie - brikety - koks

Čerpacie stanice. Predaj, maloobchod: -pohonné hmoty

Autoservis, autoopravovňa, pneuservis: -osobné vozidlá (autá) aj zahraničné -výmena olejov -pneuservis -odťahová služba Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pohonné hmoty -ropné produkty -palivá, mazivá.

Čerpacia stanica pohonných hmôt.

Výroba, predaj, výkup, oprava: - palety, paliet - použité palety Predaj palivového dreva.

-Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Projektovanie elektrických zariadení -Výroba rozvádzačov, batérií, káblov, vodičov a televíznych antén -Veľkoobchod -Poskytovanie technických služieb Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Veľkoobchodný predaj, veľkoobchod pre uhoľné sklady a veľkoodberateľov: - pevné palivá vrátane prípadného zaistenia dopravy (kamióny, vagóny). Dodávame hnedé uhlie, čierne uhlie, antracit, koks, hnedouhoľné brikety Heizprofi (Union) a Rekord. Ďalej dodávame balené hnedouhoľné brikety Heizprofi (Union).

Výroba, predaj: -sušené rezivo -polotovary pre stolársku výrobu -škárovky -sušené rezivo na stolársku výrobu -palivové drevo -uhlie (aj drevené) -brikety (drevené)

Pivnica Vranovská Teplé a studené jedlá po celý deň poludňajšie menu alkoholické nápoje nealkoholické nápoje sledovanie športových prenosu na veľkoplošnej TV

Výrub stromov aj v rizikových podmienkach Predaj - palivové drevo Komplexné služby v oblasti realizácie a údržby záhrad - kosenie trávy - mulčovanie - hnojenie trávnikov - výsadba stromov, kríkov - strihanie živých plotov, kríkov, stromov

Autorizovaný predajné a servisné centrum DEVELOP pre Českú republiku. Tlačiarne, farebná tlač, vysokorýchlostná tlač, čiernobiela tlač. E-shop.

Dodávateľ: -biomasa pre energetiku Poľnohospodárske služby: -lisovanie slamy a sena -rozmetanie hnoja -vápnenie -zber -kosenie lúk -obracanie sena -poľná práca Výkup: -odpadová slama a seno

Predaj: produkty - uhlie, brikety, štrky, piesky a palivové drevo nákladná automobilová doprava

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - autopoťahy, autokoberce, vane do kufra -výroba-predaj-rozvoz palivového dreva a drevených brikiet -

Ponuka pohonných hmôt, olejov a mazív pre osobné aj nákladné automobily. Predaj priemyselných a leteckých palív a mazív.

Ponúkame: -pohonné hmoty -oleje -mazivá pre osobné aj nákladné automobily. Predaj: -priemyselné a letecké palivá, mazivá.

Čerpacia stanica Schell. Predaj: - pohonné hmoty - oleje. Služba: - umývačka automobilov.

Čerpacia stanica SHELL. Malobchod, predaj: -palivo Špeciál 91, Natural 95, V-Power, Diesel Extra. Služby: -umývanie vozidiel, vysávač.