Prevádzka strojov a zariadení, rovnako ako vykurovanie objektov a domácností je možné vďaka palivám. Fosílne palivá, ako je uhlie, koks či ropa, plynné palivá typu LPG a CNG, vodík alebo biopalivá je možné zakúpiť u tuzemských i zahraničných dodávateľov.

Výroba, predaj: - palivové drevo, drevo Služby: - kontajnerová doprava

Prevádzka čerpacej stanice. Umývanie vozidiel - strojná umývacia linka, boxy na bezkontaktné ručné umývanie vozidiel.

Naša firma sa zameriava na predaj nového a použitého rúrkového lešenia. Rúrkové lešenie sa skladá z komponentov: lešeňové rúrky, upínacie a nastavovacie spojky a drevené podlahy. Naše lešenie sa vyznačuje veľkou variabilitou a nízkou cenou. Lešenie máme vždy na sklade a zariadime jeho dopravu až k Vám. Okrem toho sa naša firma zaoberá predajom ...

Výroba, predaj: - drevené brikety (ekologické palivo) - drevené pelety - agropelety, triesky - stavebné a stolárske rezivo - drevené strešné šindle. Drevovýroba. Predaj: - tuhé palivá. Cestná kamiónová doprava nákladná.

Predaj: - palivá - uhlie. - predaj pieskov a štrkov. Nákladná doprava.

Nákup a predaj: - rastlinné oleje (repkový, slnečnicový, sójový) - biodiesel, bioetanol - pohonné hmoty (motorová nafta, benzín) Servis výrobných jednotiek na výrobu biodieselu.

Výkup - kovový šrot Predaj - uhlie, brikety

Veľkoobchod, predaj: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v triede A1 smrekové s popolom do 0, 5%, balenie 15kg alebo big-bag - palivové drevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpaľovače. Doprava zadarmo pre Zlínský kraj.

Zberné suroviny: - výkup papiera, železa, plastov, PET fliaš, fólií a farebných kovov - výkup a recyklácia odpadov na ďalšie spracovanie. Likvidácia dreva: - štiepkovanie = drvenie dreva - predaj štiepok - štiepané drevo - predaj, rozvoz dreva.

Predaj, výkup: - europalety - drevené palety - palety, krovy, laty, dosky, ploty a pergoly - obalový materiál - fólia

Píla, výroba: -rezivo. -palivové drevo. Výroba: -modelárske potreby: -balsa. -balzové dosky, hranolky.

Autodoprava - preprava dreva Výkup a distribúcia - krajiny a odrezky Štiepkovanie

Stavba, montáž: -krby. -záhradné krby. -kachle. -komíny. Maloobchod: -palivové drevo.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba strojov a ...

Sklad a predaj uhlia Hnedé uhlie - kocka a orech

Autoservis a opravovňa osobných a úžitkových vozidiel. Kontrola motorov AVIA, ZETOR, PERKINS. Predaj autodielov, oleja a prevádzkových kvapalín Prestavby vozidiel na LPG a E85 Služby: - stanica merania emisií - diagnostika - pneuservis - čerpacia stanica LPG

Správa a údržba lesných porastov mesta Loket. Ponúkame na odkúpenie: - drevo surové aj palivové - výrobky z dreva (lúpaná guľatina a pod.) - peloid. Krásy lesa: - pešie a cyklistické chodníky krajom Lakeť - Rašeliniská v Borkách - rozhľadňa Krudum. Prenájom amfiteátra.

Čerpacie stanice. Benzínová stanica. Predaj pohonných hmôt, predaj paliva.

Predaj: - palivové drevo - rezivo Služby: - práca čelným nakladačom - parkové úpravy trávnikov - kosenie trávy