Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Výroba: - ekologické vodou riediteľné farby.

Výroba, distribúcia: - energia - elektrina, plyn, voda, teplo, stlačený vzduch. Služby: - dráhová doprava na vlečkách. Elektroúdržba: - revízna, projekčná činnosť - elektroinštalačná práca - výroba rozvádzačov - elektroúdržbárske práce - školenia.

predávame: - strešné krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a zvitky Pz, Al, Cu, Tinz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okná Fakro a Velux -střešní fólie a príslušenstvo -tepelné izolácie. Vykonávame montáž strešných krytín, klampiarskych prvkov a ...

Kamenosochárstvo: - kamenárskej a kameňosochárskej práce. Priamy dovozca žulových a mramorových dosiek s moderným strojovým vybavením. Výrobca tvarovaných aj jednoduchých pomníkov, okrasných parapetov, kuchynských liniek, krbových dosiek, schodísk, parapetov... Gravírovanie fotografií na žule. Pieskovanie do žuly, mramoru.

Predaj - strešná krytina - asfaltové šindle - strešné škridly - strešné okná - odkvapové systémy. Činnosť - klampiarske práce - pokrývačské práce - sadrokartonárske práce - murárske práce.

Firma Pipemont so sídlom v Otrokoviciach neďaleko Zlína sa zameriava na komplexnú realizáciu energetických celkov pre veľké priemyselné spoločnosti v regióne Zlínsky kraj. Dodávame a montujeme výmenníkové odovzdávacie stanice, priemyselné rozvody, horúcovodné a teplovodné rozvody, parovody, kotolne. Ďalšie naše aktivity sa vzťahujú na ...

Poskytuje: - technické poradenstvo v oblasti chémie - dodávky chemických výrobkov

Múdra chémie. Výroba, predaj: - stavebná chémia - čistiace, odmasťovacie prostriedky - chemické prípravky na upratovacie firmy a priemysel - hydroizolačné materiály pre stavebníctvo.

Autorizovaný zástupca firmy CHEM-TREND (KLÜBER CHEMIE), Bomix, OKS pre ČR a SR. Predaj, veľkoobchod, distribúcia, servis, poradenstvo: -prostriedky čistiace, separačné, mazacie, konzervačné, antikorózny pre plastikársky priemysel pre vstrekovacie a vytlačovacie stroje.

Sme výrobcami kvalitných betónových kvetináčov a betónových záhradných potrieb s pätnásťročnou tradíciou. Výroba, predaj a e-shop betónovej záhradnej architektúry, stavebného materiálu, záhradných potrieb: - vymývané betónové kvetináče - betónové kvetináče s odtokovým otvorom - betónové vázy - nášľapy - betónové lavičky - zábrany ...

Predaj palivového dreva pre Odry a okolie. Kontajnerová doprava: - pristavenie kontajnera - odvezenie odpadu a sutiny, stavebných materiálov - dovoz štrku, piesku, hliny - dovoz uhlia. Výkup dreva.

Správa nehnuteľností. Metalurgia: - zastúpenie zlievárenskej a kováčskej výroby. Strojárstvo: - subdodávky pre lesnícky, automobilový a poľnohospodársky priemysel.

Výroba, výrobca, šitie: - opláštenie, plachty - látkové, nepremokavé kryty - plachty na stánky, prístrešky - športové tašky, batohy na mieru - automotive (textilné insertmi, Multibagy, opláštenie paliet).

Spoločnosť GUMOTEX Coating, s.r.o. sa zaoberá výrobou svetlých, tmavých a farebných gumárenských zmesí. Vyrábame aj nánosované tkaniny pre širokú škálu aplikácií našich externých klientov, ale aj na interné využitie pri výrobe lehátok, a hlavne našich legendárnych nafukovacích člnov. Gumárenské zmesi: Vyrábame viac ako 200 rôznych typov ...