Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Maloobchod, predaj: -stavebný materiál -rezacie diamantové kotúče pre ručné uhlové brúsky, stolové píly, rezače spar (betón, dlažba, taška, asfalt, keramika) -akrylátové vane, kúpeľňové doplnky, sanitárny tovar -domáce potreby, tel.: 515333107 -plynové sporáky. Stavebná činnosť: -stavby občianske, priemyselné, ...

Píla. Výroba, predaj: -drevené strešné väzníky -hranoly, fošne, dosky a strešné laty palubovky vnútorné, vonkajšie a podlahovky -zákazková výroba -spracovanie návrhu a cenová kalkulácia. Práca: -tesárske

Drevovýroba, zákazková výroba: - vybavenie pre škôlky (stoly, stoličky, regálové systémy, drevené hračky) - drevené darčekové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamné predmety - nábytkové diely.

výkup: - kovový odpad: - farebné kovy - bronz, hliník - železo - elektronický šrot: - telefónne ústredne, tlačené spoje, káble, konektory. predaj: - bronz do zlievarní - cínové, červenej a hliníkové bronzu polotovary (púzdra, tyče, OK aj) z bronzu, mosadze a medi.