Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

spracovanie: - termoplasty - termosety. oplášťovanie: - kovové súčasti. Montáže podskupín. Strojné vybavenie: - spracovanie termoplastov - spracovanie termosetov. Výroba lisovacích a vstrekovacích nástrojov.

Výroba z dreva: -okná -dvere -schodiská, schody -nábytok -stavebné stolárstvo. Ponúka: -ceny podľa dohody -krátke dodacie lehoty.

Špecializácia v oblasti: - nastavenie, nastavenie, nabehnutí ochrán VN - servisné práce na vypínačoch a rychloodpínačích -servis suchých i olejových trasnformátorů - revízna činnosť elektrického zariadenia - rozvodne VN

Predaj uhlíkových a grafitových výrobkov a technickej keramiky.

Výroba: -drevené lištové dvierka-skrine, špajze, kuchynské linky.

predaj: - plastové dosky - tyče - zváracie drôty pre priemysel, reklamu a stavebníctvo - materiály PP, PE, PVC, PA, POM, PETP, PTFE, PMMA, PC, ABS, PSU, PEI, PES, PEEK - zváracie prístroje na plasty - formátovanie.

Maloobchod, veľkoobchod: -železářství -hutní materiály -Profily -trubiek -oceľ -farebné kovy -Nerez -spojovacie materiál -nářadí -smluvní predajcu FERONA.

služby: - čistenie bazénov - údržba bazénov - servis bazénov a technológií - montáž bazénov a technológií - chemická úprava vody - predaj bazénov a príslušenstva - odzimovanie a zazimovanie bazénov - predaj bazénovej chémie

Predaj, montáž: -kompletné plastové potrubné systémy -PVC-U (polyvinylchlorid) -PE (polyetylén) -Pp (polypropylén).

Dodávka, predaj: - kamenivo na podložie a jeho zhutnenie Dodávka - dlažba podľa vlastného výberu zámková, vegetačná, plochá Všetky zemné práce - výkopové a zahrňovacie práce pre inžinierske siete - úpravy terénov pred stavbou a po dokončení demolácie alebo stavby (vrátane pristavenia kontajnera a odvoz zeminy alebo sute na skládku) - ...

Účtovnícke a audítorské činnosti daňové poradenstvo Výroba elektriny

Dodávateľ elektriny a plynu pre domácnosti i podnikateľov Pomoc a poradenstvo pri zmene dodávateľa energií

Realizácia záhrad. Predaj palivového dreva.