Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Maloobchod, predaj: -zmiešaný tovar, stavebný materiál, bufet.

služby: - zemné a výkopové práce - údržba záhrad a zelene - kosenie trávnikov predaj: - piesok - štrk - kačírek - uhlie, brikety

Výroba laminátov - ručná laminácia - vákuové liatie - 3D frézovanie - 3D tlač - CO2 laser - 3D modelovanie.

Predaj - palivové drevo - krbové drevo.

Elektrárne. Energetika. Výroba: -elektrická energia -teplo -para -popolček. Poruchová linka: 0840 850 860

Výroba, predaj: - drevené biopalivo - pelety - brikety.

Český výrobca plastových farebne-stálych paluboviek, zhrňovacích dverí, polstrovanie a oplotenia. Vyrábame plastové profily, inštalujeme zhrňovacie dvere a polstrovanie do dverí. Ploty vrátane braný a bránok dodávame na kľúč. Výroba, sklady: - Ostrožská Nová Ves, Lhotská 772.

Drevopredaj. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - polotovary a výrobky z dreva - stolárske rezivo - škárovky - palubovky - fasády - nátery na drevo OSMO, Remmers - drevovláknité dosky - drevené lišty - terasové dielce - OSB dosky - hranoly, stavebné rezivo - plávajúce podlahy - drevené brikety, krbové drevo, palivové ...

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: - zváracia technika - zváračky, invertory, zdroje na CO2 - autogénne zariadenia - spájky a tavivá - samostmievacie masky - zváračské zásteny - technické plyny - plníme aj staré fľaše - technické plyny - predaj fliaš aj plynov.

Výroba, montáže: - kovových dielov pre telekomunikácie, strojárenstvo, stavebníctvo aj poľnohospodárstvo.