Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Výroba, rozvod, distribúcia: - teplo - elektrina - plyn.

Výroba, rozvod: - elektrina, plyn, para a teplá voda.

Chystáte sa rekonštruovať? Hľadáte profesionálneho dodávateľa náterových hmôt? Naša spoločnosť sa zaoberá výrobou a predajom náterových hmôt a potrebného príslušenstva. Na našom webe Vám prinesieme informácie o našich výrobkoch rozdelených podľa použitia a zároveň máte možnosť uvedené náterové hmoty zakúpiť v našom internetovom obchode. V ...

Zlievárenstvo a kovovýroba: -zlieváreň-zliatin hliníka a šedej liatiny: -gravitačné liatie do kokíl -gravitačné liatie do piesku -liatie pod tlakom -výklopné kontajnery s obsahom 600 l, 900 l, 1200 l, 1500 l, -kovové kontajnery na odpad -podpery pod cisterny -manipulačná technika -vybavenie olejového hospodárstva a skladovanie. Z ...

Obchodná spoločnosť, ktorá je špecializovaná na dodávky: - valcovaný drôt - rebierková betonárska oceľ - za tepla a za studena valcované pásky a plecha - rúrky.

Štrkovňa, pieskovňa, kameňolom. Ťažba, úprava, predaj: -štrk -piesok -štrkopiesok -kamenivo. Výrobky sú certifikované a použiteľné vo všetkých oblastiach stavebného priemyslu. Služby: -trh s kamenivom.

Ťažba, spracovanie, predaj: - piesok, štrk - štrkopiesok. Kameňolom.

Štrkovňa, pieskovňa. Ťažba, úprava: -štrk, piesok, štrkopiesok -kamenivo.

Kameňolom, lom*, výroba: -drvené kamenivo. Prevádzkareň Leskoun, tel.: 515321190.

Štrkovňa, pieskovňa. Ťažba, úprava: -štrk, piesok, štrkopiesok -kamenivo.

Ťažba, spracovanie, predaj: - štrk, piesok - štrkopiesok. Lom. Kameňolom.

Štrkovňa a pieskovňa. Predaj: - piesok - kvalitný futbal - štrkopiesok - štuk, betón, betón+omietky aj neštandardné materiály pre stavby rodinných domov, vozoviek aj pre betonárky - možnosť zaistenia dopravy.

Kameňolom, lom*. Ťažba: -kameň, štrk, drviny. Spojené štrkovne a pieskovne Brno,a.s. Luleč: -strojné dielne,tel:517353300,517353572 -centrálne dielne, tel:517353287,517353293 -MTZ*,tel:517353141 -SHT*,tel:517353143 -sklad,tel:517353609. Prevádzkareň: -Olšany,tel:517374234,517374296 -Vyškov-Opatovice, ...

Českomoravský štrk, a.s. . Ťažba: -štrkopiesok, štrk, piesok.

Stavebné systémy: -suché maltové zmesi -farby, omietky, tmely -sadrokartónové systémy -vonkajšie zatepľovanie budov -tepelné a zvukové izolácie -stavebniny -stavebné materiály.

Sústružnícke práce na sústružníckych automatoch. Obrábanie. Vŕtanie. Frézovanie. Výroba: - rôzne kovové dielce.

Kovošrot. Likvidácia: - autovraky. Predaj: - paliva. - piesky - drviny. Recyklácia: - stavebné sute. Reklamná agentúra. Stavebniny. Technické plyny.

Kovošrot, výkup, zber: -výkup, spracovanie kovového odpadu -likvidácia autovrakov, autovrakov -kovový odpad, odpad, liatina, farebné kovy. Predaj pieskov a drví, piesky, drvina Predaj palív, paliva: -uhlie, koks, brikety, palivové drevo. Predaj: -hutnícke materiály -stavebniny, stavebný materiál -cement, piesok, vápno -muriace ...

Pobočka. Predaj, služby, veľkoobchod: - autolaky - striekacia pištoľ - tmely, podkladové materiály - lakovnícke pomôcky - farby na priemyselné použitie - farby na motory - lakovacie a sušiace kabíny.

Kúrenárske práce: -opravy plynových zariadení -montáž plynových zariadení -vodoinštalačné práce.

Lisovanie plastov Zámočníctvo, nástrojárstvo.