Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Vykonávame zámočnícke práce: služby týkajúce sa obrábania, spracovania a úprav kovov. Ďalej manuálne práce: výroba výstuží pre železobetónové konštrukcie z kontinuálneho strmienka

Predaj: - lepidlá, tmely, farby, laky, náterové hmoty - čistiace, mazacie, dezinfekčné, konzervačné prostriedky - drogistický tovar. Ďalšia firma - Fa Autokov.

Veľkoobchod: - hutnícky materiál - použité oceľové konštrukcie hál a stroje.

Vykonávame pokládky asfaltových povrchov.

Farby, laky, lazúry: -na drevo, kov -fasádne, interiérové -miešanie farieb. Predaj: -zatepľovacie systémy (ponuky) -murárske a maliarske náradie -stavebná chémia a lepidlá. Značky: -HET, EKOLAK, COLORLAK.

Firma Píla Hertice bola založená v roku 1995 pánom Henrichom Vlčkom. Po celú dobu svojho pôsobenia na trhu kladie významný dôraz na kvalitu, vrátane odborného poradenstva v oblasti drevospracovania. Zaoberáme sa predajom stolárskeho a stavebného reziva ako napr. hranoly, fošne, dosky, sušené fošne a dosky, palubovky a podlahovky. Guľatinu Vám ...

Poskytovateľ služieb v oblasti prenosu tepla.

Výroba, výrobca: - väzníky so styčníkovou doskou - krovy.

Dodávka - komplexný sortiment pre stolárov - doskový materiál - preglejky - pracovné dosky - kuchynské dvierka - sušené rezivo Predaj - nábytkové kovanie Dodávka - dvere Dodávka - komplexný sortiment stavebnín

Spracovanie zeminy -recyklácia zeminy-štrky -zásypový materiál

Lisovňa plastických hmôt. Výroba, spracovanie: - technické výlisky pre elektrotechnický strojársky a automobilový priemysel. Strojné vybavenie: - vstrekovacie lisy s uzatváracou silou 35 - 200 ton zatváracej sily od firmy Demag, r.v. 2000-2004, možnosť horizontálneho aj vertikálneho vstrekovania - hmotnosť výlisku do 500g. Spracovávané ...

Výroba, predaj, veľkoobchod: - čierna netkaná textília BIOTEX mulčovacia, krycia (pre záhradkárov) - biela krycia netkaná textília BIOTEX.

špecialisti na priemyselné hadice polyuretánové, oceľové, kovové, z PVC, silikónové, teflónové, nerezové, chemicky odolné, vysokoteplotné, odolné proti oteru pre drevospracujúci, nábytkársky, chemický, potravinárska, poľnohospodársky, stavebný, strojársky a iný priemysel

Predaj, výroba pružiny: - ťažné - tlačné - skrutné - tvarové z pásky a drôtu - stavebné montážne a kotviace prvky - závlačky - pružné kolíky - tanierové pružiny - matica v klietke - nákladná doprava do 3, 5, t.

Predaj plochých valcovaných výrobkov, plechy valcované za tepla, plechy valcované za studena a pozinkované plechy a výrobky z nich. Dovoz a vývoz do krajín - Česká republika, Maďarsko, Poľsko, ako aj s predajom na tuzemskom trhu.

Predaj farieb, lakov, maliarskych a natieračských potrieb, riedidiel a príslušenstva značky Primalex, Balakryl, Johnstone's, Severochema a Spokar. Tónovanie farieb. Farby na drevo, kov, štetce, valčeky, technické kvapaliny a oleje.

Výroba - rezivo Predaj - rezivo buk, dub, jaseň, hrab a smrek

Predaj - palubovky - hranoly - lišty - dosky

Predaj chémie. Chemikálie, arómy, látky na výrobu kozmetiky, kapsuly, farbivá, nemrznúce zmesi, technické soli a ďalšie.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: - koks - čierne uhlie - vykurovacie zmesi - brikety hnedouhoľné. Predaj pre: - veľkoodberateľa - domácnosti.

Textilná a gombíkárska výroba. Sortiment: textilné súčasti pre detský sortiment textilné súčasti pre detské autosedačky textilné súčasti pre detské kočíky úplety konfekcie tkaniny gombíky odevy pre šport športové odevy detské odevy lôžkoviny