Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Zaoberáme sa vývojom, výrobou, distribúciou a exportom plastov. Používame technológie vytláčanie a vstrekovanie plastov (drobné plastové výlisky) - lisovanie plastov na zákazku. Sme držiteľmi certifikátu ČSN EN ISO 9001: 2016. Z nášho sortimentu: - PVC lišty pre zatepľovanie ETICS, sadrokartóny a omietky - plastové potrubie KLIMAFLEX SB pre ...

Firma sa zameriava na dodávky na kľúč v oblasti energetiky, plynárenstva a odpadového hospodárstva. Na poli chémie a spracovania ropy sú kľúčovou oblasťou priemyselnej technológie Oil&Gas. Zaisťujeme 3D projektovanie a procesný dizajn.

práca: -elektro: VN, NN, slaboprúd, automatizácia -regulácia, meranie -revize vysokého napení, nízkeho napätia -dřevovýroba -kovovýroba -obnovitelné zdroje energie, FVE, bioplynové stanice Solárny ohrev -stavebné práce -projekční činnosť.

Píla. Výroba: -stavebné rezivá, trámy, strešné laty, väzby na krovy -jednorazové palety, -pelety z pilín

Výroba, predaj: -formy pre plasty a kovy -lisovací nástroje a prípravky, presné obrábané diely -odlitky zo zliatin hliníka, medi a ocelí: -presné odliatky, vyrábané metódou vytaviteľného modelu -tlakové, kokilové.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -farba, laky. Miešanie farieb. práca: -malířské -natěračské strechy, fasády -probarvené omietky, podlahy, oceľové konštrukcie -nástřik tekuté tapety, fasády -tónování.

Píla - výkup dreva, porez dreva na zákazku. Porez guľatiny podľa vašich požiadaviek na rámovej píle RP 500 od KPS Mor. Budějovice, pásovej píle CTR 700 od Pilous Pásové píly s.r.o. Ďalej používame rozmietacie, sámovací a skracovacie píly. Sušenie dreva. Sušíme v modernej sušiarni od spoločnosti Muhlbock s kapacitou 120 ...

Výrobca, veľkoobchod, distribúcia technických výrobkov, náterových hmôt.

Veľkoobchod, predaj, dodávka, distribúcia: -špeciálny chemické a technické produkty, výrobky -aerosoly, produkty pre prevádzkové hygienu vrátane dezinfekcie a dekontaminácie, chladiace a mazacie kvapaliny, odmasťovadlá, rezacie a ťažné prostriedky, produkty pre úpravu odpadových vôd a vody v uzavretých i otvorených obehových systémoch, ...

Výrobca peny z PUR peny. Výroba plastové výrobky a gumové výrobky. Výroba a predaj PUR polyuretánová ľahčená éterovú pena teplého typu: -bloky -plotny -přířezy -tvarovky -drť sypaná alebo spájaná. Použitie v nábytkárskom a čalúnnické priemyslu, na matrace, v automobilovom priemysle, v obuvníckom a hračkárskom priemysle, na výplne, ...

Veľkoobchod, dodávka: - strojárskych náhradných dielov - ložiská - tesnenie a klinové remene - priemyselné lepidlá - oleje a mazivá - vŕtacie nástroje - spojovací materiál, segerové poistky, ozubené kolesá, odliatky, reťaze, lineárne vedenie, pohony, palety, obalový materiál.

Predaj: -tuhé palivá. -palivové drevo. -drevené pelety.

Predaj, dodávka: drvené kamenivo (kameňolomy - drvenie) - drviny, štrkodrviny, lomové kamene ťažené kamenivo ( štrkopieskovne - mokrá a suchá ťažba ) - piesok, štrkopiesok, valóny ( kačírok ) okrasné - záhradné kamenivo - drviny, valóny ( kačírok )

Služby: -žeriavnícke práce -ťažká a nadrozmerná doprava -zemné a výkopové práce -demoličná činnosť -drevovýroba.