Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Predaj: obchod s výrobkami a polotovarmi pilárskeho a drevárenského priemyslu (dosky, fošne, hranoly a prírezy z masívu, lepené hranoly a škárovky) atď. Dodávka a montáž: Kompletná výroba väzieb krovov, drevených konštrukcií a ich ďalšie opracovanie riadené počítačom na plne automatizovanej linke značky HUNDEGER vrátane montáže a ...

Zákazková výroba: - pergoly, altány - garážové státie - zrubové chaty - záhradné domčeky - strechy a ploty - záhradný nábytok - detské ihriská - tesárske práce - domčeky na náradie Pilarska výroba: -predaj reziva.

Výroba, predaj: - stolárske rezivo - stavebné rezivo.

Servis, oprava: -plynové zariadenia. Výroba: -technické plyny.

Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov

Predaj: -špičkové nátery Herbol na všetky typy dreva-vonkajšie aj vnútorné -trvalá pružnosť -mimoriadna hrúbka náteru -krátka doba schnutia -ďalšie náterové hmoty BODY, DURLIN, CHEMOLAK, COLORLAK -farby, laky -maliarske pomôcky -lepidlá -tmely.

Predaj: -oceľové potrubné súčasti -hutnícky materiál -oceľové plechy -betonárska stavebná oceľ -oceľové konštrukčné prvky -oceľové príruby -rúrky, kolená, ohyby, prechody, dna, uloženie potrubia. Zaisťujeme: -pálenie rôznych tvarov z plechov -tryskanie, farbenie, sústruženie a ďalšie úpravy materiálu.

Výroba: - technické vstrekované diely u termoplastických hmôt pre automobilový priemysel - upevňovacie prvky.

Predtým Kaučuk, a.s. Výroba: -syntetický kaučuk. -polystyrénové plasty. -XPS dosky.

Drevovýroba Kučerňák. Zaoberáme sa výrobou a predajom drevených výrobkov pre domácnosť, kuchyňu aj reštauráciu. Realizujeme malosériové zákazky do 50 ks.

Predaj reziva. - stavebné rezivo - stolárske rezivo - palivové drevo - stolárske výrobky

Alternatívne zdroje energie. Obnoviteľné zdroje. Výrobky a služby z oblasti: - fototermika (solárne kolektory na ohrev TÚV, bazénov a vykurovania), - fotovoltaika (solárne elektrárne, drobné aplikácie), - domáce veterné elektrárne - tepelné čerpadlá - moderné vykurovanie.

Potrebujete kontajnerovú prepravu alebo odviezť suť? Kontaktujte nás! Naša spoločnosť ponúka kontajnerovú dopravu, predaj sypkých materiálov, odvoz sutiny, služby obyvateľstvu, odťahovú službu. Ďalej ponúkame predaj - piesky, štrky, sute a uhlie. Zaoberáme sa taktiež bagrovaním a úpravami terénov. Skladanie uhlia pásiem.

Predaj podpaľovačov dreveného uhlia pre záhradné grily

Dodávky technologických celkov na výrobu plastov, lisy, vstrekolisy a iné. Výroba a návrhy foriem na lisovanie plastov. Zákazková výroba výrobku podľa dokumentácie/vzorky. Inšpekcia a dovoz tovaru. Veľkoobchod s elektromateriálom. Predaj svoriek pre energetické siete do 35kV. Predaj a inštalácia suchých, medených nízko-stratových ...

Kameňolom. Sortiment: -drvené kamenivo -hrubé drvené kamenivo -zmes drveného kameniva.

Predaj, maloobchod: - drogéria - farby - laky.

Distribúcia sortimentu ropných produktov tuzemských a zahraničných rafinérií (PARAMO Pardubice, ELF Lacna, OMV Schwechat, SLOVNAFT Bratislava): - ľahké vykurovacie oleje - motorová nafta - benzín. Čerpacie stanice.

Predaj: - priemyselné armatúry - kúrenárske armatúry - plynové kotly - ohrievače vody - vykurovacie telesá.

Energetické poradenstvo v oblasti silnoprúd. Sprostredkovanie zákaziek

Veľkoobchod: -hutnícky materiál -stavebné železo. Stavba oceľových konštrukcií. Sprostredkovanie výrobných kooperácií.