Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Zemné základové skrutky KRINER a BAYO.S sú rýchlo a ľahko namontovaný okamžite zaťažiteľný základ pre slnečník, sušiak na bielizeň, hojdačku, prístrešok, skleník, búdu pre psa, plot, bránu, bránku, terasu, pergolu, kryté garážové státie, garáž, montované drevostavby, RD. Základy bez kopania a betónu.

Technické poradenstvo v energetike. Chov: - ovce.

Dodávateľ priemyselného lepenia - lepidlá, lepiace pásky, suché zipsy, protišmykové pásky, reflexné pásky, ochranné pomôcky a mnoho ďalšieho.

Veľkoobchod: -hutnícky materiál, plechy US Steel Košice -čierne plechy valcované za tepla a studena -pozinkované plechy v tabuliach a zvitkoch -mikro a nízkolegovanej ocele

Maloobchod, predaj, dodávka, distribúcia: prírodný kameň na dlažby a obklady do exteriérov a interiérov -pieskovca -bridlice -kvarcity -vápenca. Práca: -obkladačské, kamenárske -spracovanie kameňa. Realizácia: -exteriéry -interiéry.

Výroba, predaj: -dymové kolená a rúry: -z materiálu oceľ hrúbky 0, 4mm-0, 5mm -bez povrchovej úpravy -výmenníky tepla (GAJA) -uhláky hranaté čierno lakované -uhlák pozinkovaný násypný okrúhly -komínový zder.

TVOS (Technické vodné obslužné systémy): -posúdenie stavu systému teplej a studenej vody v objektoch -posúdenie stavu chodu chladiacich veží -návrh na opatrenia vedúce k zlepšeniu ohrevu a distribúcie teplé a studené vody -opatrenia na elimináciu a likvidáciu baktérie legionela -expertízy projektov TZB* nových stavieb a ...

Poradenstvo, veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz zaistíme z firmy ROOFTRADE: -strechy -klampiarske výrobky -potreby pre stavebných klampiarov a pokrývačov. Materiály: -plechy pozink, meď, titánzinok TiZn, hliník, olovo, zinok, nerez -plechy trapézové -sendvičové panely -plechy lakované, oplastované ROVA, BALEXMETAL, RANNILA, ...

Obchodné zastúpenie firmy Statestrong Limited UK pre SR. Výroba, veľkoobchod: -aerosólové, neaerosólové výrobky pre kozmetický, drogistický priemysel a domácnosti, -chemické látky, prípravky.

KEĎ SA TO S LESOM A DREVOM VIE... Výroba, predaj, obchod: -rezivo stavebné -väzby, krovy pre klasické strechy -certifikát na rezivo pre konštrukčné prvky z masívneho dreva od TZÚS -sušiareň dreva, KATRES (sušené rezivo) -drevené hranoly, dosky, fošne (aj dubové), strešné laty, trámy, stolárske, stolárske i hobľované ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, pokládka: -priemyselné podlahy: -betónové, liate. Výroba: -náterové hmoty, farby pre priemyselné podlahy. Sídlo podľa OR: -Rožnov pod Radhoštěm.

Internetový obchod eshop-paliva.cz ponúka bohatý sortiment ekologických palív. V ponuke nájdete drevné, rastlinné pelety, ale aj brikety pre domácich a priemyselných užívateľov. Špičková kvalita tovaru je samozrejmosťou. Šetrite čas aj financie a objednávajte palivá priamo cez eshop.

Výroba, spracovanie: -plasty -rezanie -ohýbanie -frézovanie -sieťotlač.

Sklad dreva. Predaj: -drevo. Služby: -lesníctvo: -zalesnenie -doprava dreva -krajinárske: -zakladanie remíz, biokoridorov a biocentier -ozeleňovanie, starostlivosť o zeleň a remízy -verejná zeleň: -rizikové výrub, arboristika -výsadba okrasnej zelene -trávnikárstvo -likvidácia pňov -štiepkovanie.

Výroba: - elektrotechnické komponenty pre automobilový priemysel - segmentové strojčeky - ochranné zástery pre búrače mäsa - cestoviny Opravy čínskych termosiek v Brne.

Zlieváreň hliníka. Výroba: - hliníkové odliatky liate do piesku - hliníkové údenárske formy

Predaj: - čierne uhlie - hnedé uhlie - koks - brikety uhoľné - drevené brikety

PÍLA: -Výroba reziva: -trámy -laty -dosky -fošne -plotovka(ploty) všetko podľa priania zákazníka -Porez guľatiny do priemeru 71 cm -Bednárska výroba-výroba debien všetkého druhu -Predaj sololitu -Výroba paliet okrem EUROPALET

Export, bezšvíkové a zvárané oceľové rúrky .

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - hutnícke materiály. Ťahaná a lúpaná oceľ: - oceľ kruhového prierezu ťahaná za studena - tyčová oceľ kruhového prierezu lúpaná - oceľ šesťhranného prierezu ťahaná za studena - tyčová oceľ štvorcového prierezu ťahaná za studena. Nerez oceľ: - nerezová oceľ. Zvárané oceľové rúrky a ...

Predaj a doprava: - uhlie - piesky - štrky - kôra

Miešanie: - interiérové a exteriérové farby Predaj: - farby fasády, omietky, interiérové, exteriérové - laky Natieračské práce. Predaj: - drogéria Sanácia betónových konštrukcií. Predaj: - stavebná chémia Demolácia. Zemné a výkopové práce. Antikorózna ochrana oceľovej konštrukcie, mosty, žeriavy.