Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Montáž, oprava, údržba, rekonštrukcia: -elektromontáže -vysoké napätie VN, VVN -nízke napätie NN -výstavba a rekonštrukcia trafostanice -revízia elektrické zariadenia -zemné a výkopové práce -projekčné, rozpočtové práce -oprava, montáž a rekonštrukcia verejného osvetlenie -predaj káblov a elektromateriálu: ...

Ponúkame internetový predaj, e-shop liatiny pre stavbu alebo opravu kachlí a krbov. Nájdete u nás sortiment z liatiny pre krby, kachle, grily atď.

Dovoz, predaj, spracovanie: -kameň. -prírodné kachle. -žula, mramor. -vápenec.

Výroba, predaj: -pásová oceľ valcovaná za studena -ocele na cementovanie -ocele na zušľachťovanie -ocele na pružiny a ďalšie použitie.

Výroba, predaj: -pásové ocele valcované za studena z oceľou -hlbokoťažných -konštrukčných -uhlíkových -legovaných -nerezových -špeciálnych.

Výroba: -plastové výrobky. -gumové výrobky.

Distribúcia, predaj - priemyselné chemické suroviny pre farmáciu, potravinárstvo - poťahovacie látky - dezintegračné látky - konzervanty - spojivá - minerálne soli, oleje a vazelíny

Predaj - brusivo Predaj - hutnícky materiál Predaj - náradie Zámočníctvo, výroba - oceľové konštrukcie, tepelné spracovanie Prevádzkárne: Grunta 44 (okr. Kolín) Hlízov 1 (okr. Kutná Hora)

Zákazková výroba schodov a zábradlia. Schody: -pôdne -segmentové schody -bočnicové schody -vretenové schody -celodrevené schody z masívu -mlynárske schody -vonkajšie schody -obklady schodísk.

Oprava, servis, autoopravovňa, autoservis: - nákladné autá. Predaj: - pohonné hmoty, PHM.

Predaj a e-shop - farby pre airbrush - potreby pre airbrush pištole, kompresory, farby, šablóny, rezacie plotery Kurzy - airbrusch - potreby pre airbrush (pištole, kompresory, farby, šablóny, rezacie plotery, ...)