Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Vývoj, výroba: - silikónové disperzie - pogumované textílie so silikónovým, alebo polyuretánovým nánosom: - B-stage - tkaniny s nevulkanizovanými silikónmi - vysoko pružné úplety z materiálu Kevlar - špeciálne pásy - sklenené tkaniny potiahnuté silikónovou vrstvou pre membránové konštrukcie v textilnom staviteľstve.

GLOBAL INTERIER Predaj, E-shop: - rozkladacie mechanizmy - polohovacie kovanie - relaxačné kreslá, mechanizmy - relaxačné kovanie do sedačiek - nôžky nábytkové - kovanie nábytkové, prevažne pre čalúnený nábytok - čalúnické usne ai.

Predaj chemických látok a chemických zmesí

Montáž, opravy: - vzdušné, káblové elektrické vedenie Silnoprúdové elektromontáže.

Výroba a predaj: -kompletné odkvapové systémy -meď Cu -titánzinok TiZn -pozink -farebné odkvapy -komponenty pre automobilový priemysel, obytné prívesy, -kovové nábytkové diely -systémy pre skladovanie -páternosterové skrine, pojazdné regály -kovové strechy a opláštenie budov.

Výroba, dodávka: -čistiarne odpadových vôd-ČOV*-od 3 do 1000 ekvivalentných obyvateľov -kontajnerové prevedenie K.D.C. -celozákrytové odvetranie -rodinné plastové bazény vrátane vystrojenie -plastové septiky, kalojemy, vodojemy, šachty, expanzné nádrže, lapače tukov, revízne a merné šachty, kontajnery pre filter CINIS ...

Predaj prechodových profilov a líšt, jednokotúčových strojov stripov a pomôcok na kladenie podlahovín. Pokládka kobercov, lina, dlažby a PVC.

Centrum farieb, lepidiel stavebnej chémie, čistiacich prípravkov a omietok.

Spracovanie kovov. Výroba výliskov, zvarencov a výťažkov z nerezu, ocele, hliníka a mosadze.

Prevádzkovanie čerpacej siete SHELL, benzínová stanica. Predaj pohonných hmôt a palív

Práca: -zlievárenské -truhlárske -nástrojárske. Výroba: -sklárske formy pre všetkých druhy sklárskych strojov

Technické služby: - nákladná doprava tuzemská - predaj pieskov, drví - údržba zelene, opravy miestnych komunikácií - pokladanie zámkovej dlažby, živice - zberný dvor, nebezpečné odpady.

Služby: -spracovanie a vstrekovanie plastov

Výroba stužených plastov: - lode - nadstavby, strechy, priečky nákladných a úžitkových automobilov - autodoplnky - kontajnery na vykurovací olej, kade, nádrže - stavebný laminát.

Výroba: - materiály pre obuvnícky, galantérny, odevný priemysel - úplety - tkaniny

Výroba: -granulácia plastov Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -granulát plastu

Predaj a distribúcia leteckých pohonných palív a hmôt.

Výroba - pružiny poľnohospodárstva, strojárstva