Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Špecializácia firmy: -lisovanie výrobkov z plastov -povrchové úpravy plastov lakovaním (vrátane viacfarebných nástrekov) -výroba vstrekovacích foriem .

Služby: -jeden z najvýznamnejších dodávateľov automobilových finalistov celosvetovo -lisovanie a zváranie autodielov -oceľové výlisky.

Autodoprava, doprava, preprava: -preprava sypkých materiálov - sklopka. Práca: -drobné zemné práce. Predaj: -drveného kameňa vrátane dopravy.

Predaj a montáž kachlí a kotlov na: - ekologické drevené palivá, pelety, brikety.

- Import a export hutníckych výrobkov, strojov a technologických liniek na ich spracovanie vrátane nástrojov a periférnych zariadení - Obchodná a technická činnosť súvisiaca zo zadania predovšetkým automobilového, strojárskeho. elektrotechnického, stavebného a chemického priemyslu - Kompletné spracovanie projektových zadaní - ...

Výroba a predaj: -drevené hračky -didaktické hračky -drobné hračky na kolieskach -hračky na tyčke -pokladničky -stojančeky na ceruzky -ťahacie hračky -reklamné predmety -úchytky, kolieska, tyčky, sústružené polotovary -predaj kvalitného dreva -zákazková výroba pre stolárov, domácich majstrov, malé nábytkárske ...

Výroba plastových dielov a komponentov pre interiéry.

Kraft Servis, s.r.o. prevádzkuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - predaj parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - predaj priemyselných poklopov - www.glancshop.cz - predaj koženej galantérie - www.maxitrend.sk - predaj dekorácie a doplnkov pre domácnosť - www.modalo.cz - ...

Výroba: - rádioaktívne prvky a zlúčeniny. Činnosti spoločnosti: - sterilizácia zdravotníckeho materiálu - sterilizácia obalových materiálov - dekontaminácia a sterilizácia farmaceutických a kozmetických surovín - dekontaminácia a dezinsekcia potravín a potravinárskych surovín - ošetrenie umeleckých predmetov a predmetov historickej ...

Zaisťujeme služby: - predaj stavebného materiálu. - kalkulácia - poradenská činnosť - certifikované školenia

Zemné práce-odbahňovanie rybníkov, čistenie stok a lesných liniek, základové dosky o pod. výroba palivového dreva

Veľkoobchod, maloobchod - drevené brikety Veľkoobchod, maloobchod - plávajúce podlahy - parkety.

Našim zákazníkom ponúkame stolárske rezivo, obkladové palubovky a podlahové palubovky. Zaoberáme sa ako veľkoobchodom, tak aj maloobchodom. Náš tovar si môžete zakúpiť v predajných skladoch v Bořanoviciach (Praha - Východ) av Znojme.

Lisovanie a potlač - plastyvýroba, potlač - plastové podložky pod ŠPZ.

Dodávka - stavebné rezivo - drevo Predaj - paliva.

Maloobchod: - tónovanie farieb a omietok, - epoxidové náterové hmoty, - interiérové farby, - tapety, - fasádne farby, - dekoračné farby, - termoizolačné farby, - ozdobné lišty vnútorné a fasádne profily, - autolaky, - prechodové lišty, - lepidlá, tmely, stierky, - ochrana dreva, - maliarske náradie, - protipožiarne nátery.

Píla, spracovanie dreva. Výroba: - krovy - stavebné drevo - stolárske rezivo Jazdecká hala: - prenájom.

Predaj - dierované profily - rúrky - dierovacie stroje a konštrukcia.

Predaj a distribúcia: -priemyselné hnojivá -priemyselná chémia(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betónu -prefabrikátov. Kamiónová doprava a špedícia. Držiteľ ISO* 9001:2000.

Priame zastúpenie, predaj a e-shop výrobkov Mipa - priemyselné laky - tmely - krycia fólia - brúsne materiály - plniče, laky - základové materiály - striekacia pištoľ - lakovacie pomôcky.

Drevovýroba. Zákazková výroba: -pergoly -záhradné chaty. Ostrenie: -píly -drevoobrábacie nástroje.

Výroba: -ručné náradie -nástroje na ohýbanie, ťahanie a delenie kovov -meradlá, meracie pomôcky. Predaj: -priemyselný, železiarsky tovar -elektro -brúsne, rozbrusovacie kotúče -meracie prístroje -ručné, motorové náradie, nástroje. Poradenstvo v oblasti náradia a nástrojov.