Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Stolárstvo -výroba sústružených drevených polotovarov -truhlárske výrobky

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - zatepľovacie systémy, omietky, hydroizolácia - fasádne farby, ekofarby (na drevo, asfalt, betóny, oceľ) - lazúrovacie laky na drevo - doplnkové náradie na spracovanie predávaných produktov - kolorovanie fasádnych a vnútorných farieb - farby na strešné krytiny - renovácia eternitu.

Distribúcia - sypké hmoty štrkopiesok, kamenivo, zásyp Výroba a rozvoz - betónové zmesi

Veľkoobochod, maloobchod: - ložiská a príslušenstvo - valčekové reťaze - klinové a ozubené remene a remenice - gufera, "O" krúžky - segerovky, maznáčik - Loctite, Weocon - mazacie systémy - obrábacie nástroje. Program a služby: - predaj - zabezpečenie strojárskej výroby - poradenský servis - nonstop servis - doprava a ...

Stolárska výroba -tesárska výroba Píla -piliarska výroba Stavby - drevenice

Dodávka elektrickej energie, zemného plynu, vody a tepla. Revízia a montáž technických zariadení.

Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov v oblasti elektrickej energie a plynov.

Píla. Drevovýroba na stavebné účely, palety. Stolárstvo.

Výroba: -drevené schody -kuchynské linky -interiérový a záhradný nábytok z masívu -atypický nábytok -balkóny a krovy -dvere a obložkové zárubne.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - spojovací materiál - skrutky, skrutky aj podložky - individuálne zákazky

Píla, výroba a predaj - stavebné a stolárske rezivo.

Sklad Rynholec. Predaj: - hutnícky materiál - rúrky - plechy

Veľkoobchod, maloobchod: - hutnícky materiál - plechy, rúrky

Služby: -zaisťujeme výhradný predaj pre základové zemné skrutky Krinner v západných Čechách -zemné skrutky sú základy bez betónu

Výroba žiaruvzdornej oxidovej keramiky. Vyrobky: - trubice, tyče, kapiláry - tégliky - konštrukčné diely - keramické jadrá.

Výroba z dreva. Predaj: - stavebné rezivo - strešné laty, fošne, hranoly, dosky - hobľované rezivo - plotovky - vonkajší nábytok - záhradný set z masívu, stoličky, stôl - pergoly, altány - palubovky - podlahové, obkladové - palivové drevo štiepané - skrutky do dreva.

Spracovanie grafitovej suroviny, výroba mikromletých grafitov a exotermických krycích práškov.

Výroba: -komponenty pre montáž automobilových zväzkov -obrábanie na klasických aj CNC strojoch -sústruženie -frézovanie -zámočnícke práce -zváranie CO, WIG.

Spracovanie plastov vstrekovaním na lisoch CUASY 170/55 a SK 1025/320. Sprostredkovanie výroby foriem pre vstrekovanie, ich opravy a servis. Vývoj, výrobu a montáž: -diely z plastov.

Zaoberáme sa distribúciou pohonných hmôt. Prevádzkujeme čerpacie stanice a nákladnú autodopravu ADR.

Predaj a montáž parkiet a korkových podláh, laky, tmely, lepidlá, farby, stierky, .. Požičovňa: brúsky Vrátane cenovej kalkulácie a poradenstva

Dodávka a montáž strojárskych výrobkov.