Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Výroba: - výrobky z penových plastických hmôt

Miešanie autolakov, predaj, e-shop príslušenstvo pre lakovníkov a lakovne - autolaky - airbrush farby - airbrusch pištole a technika - brusivo - tmely.

Naše služby: - spracovanie technickej dokumentácie - opravy a rekonštrukcia parných kotlov - opravy a rekonštrukcie: - plynovody - kyslíkovody - horúcovody - parovody. - opravy a rekonštrukcie oceľových konštrukcií - výroba a montáž oceľových konštrukcií - cestná a motorová doprava - zámočníctvo. Predaj: - ...

Vstrekovanie plastov: -automobilový priemysel -zdravotná technika -elektronika. Nástrek segmentov pre zdravotnú techniku. Potlač. Prvé odvzorkovanie. Presné vstrekovanie. Nástrek konektorov pre elektrické spojenie.

Výroba, drevovýroba: - všetko stavebné rezivo - pergoly - záhradné domčeky - ploty - laty, palubovky - drevárske výrobky. Porez reziva.

Stavby, rekonštrukcia, modernizácia: Dopravné - železnice, vlečky, prejazdy (technický dohľad na vlečkách) Priemyselné - cesty, spevnené plochy, inžinierske siete Prevádzkareň: - Náchod, Beloveská, tel.:481421766. Predaj: - hutnícky materiál - oceľové konštrukcie - oceľové profily I, U, L, T - ploché a kruhové ocele - ...

Kovovýroba. Výroba: -železné aj neželezné kovy Služby: -vnútroštátna a medzinárodná dodávková autodoprava

Činnosť, práca: - stavby a rekonštrukcia striech - klampiarske, pokrývačské - tesárske - zámočnícke - stavba rodinných domov a občianskych budov - izolácia - zemné a výkopové práce Predaj: - klampiarske prvky - strešné doplnky - spojovací materiál - ručné náradie - stavebná chémia

Card Centrum a.s. zaisťuje výrobu a dodávky všetkých typov plastových a papierových kariet na použitie v rôznych typoch aplikácií. Najmä potom magnetické karty, bezkontaktné karty, predplatené dobíjacie kupóny, balenie kariet, embossing, termopotlač, tlač čiarových kódov, kódovanie magnetických pások, stieracie pole, podpisové pole a pod.

Výrobca a dodávateľ laboratórnych, špeciálnych, farmaceutických a technických chemikálií. Charakteristickým rysom výrobkov firmy PENTA je ich štandardná kvalita a tým pádom aj ich spoľahlivosť. Tým je firma známa nielen zákazníkom v Českej republike, ale aj renomovaným zahraničným firmám. Firma dodáva na trh cca 8500 vysoko sofistikovaných ...

Maloobchod, predaj: - poľnohospodárske komodity - hnojivá - pesticídy - osiva - hutnícky materiál - chovateľské potreby.

Hlavný výrobný program-výroba malých a stredných konštrukcií: -zámočníctvo -zváranie, lisovanie -drôtený program, reklamné stojančeky -delenie materiálu, opracovanie kovov. Obchodná činnosť: -distribúcia technických plynov -propán-bután, propán pre VZV(Slovenský plyn, Air produkty). Zaisťujeme: -poradenstvo v oblasti kovov ...

Výroba: - technické tkaniny - tkané umývacie handry a netkané - čistiace a leštiace handry - prachovky - charitatívne prikrývky - tkaniny na propagačné a dekoratívne účely. Poskytované množstevné zľavy.

Výroba a dovoz chemických látok a chemických prípravkov - technicko-poradenská činnosť v chémii - výrobná a osobná hygiena - výskum, výroba, obchod

Veľkoobchod s hutníckym materiálom - tyče, oceľové rúrky.

Prevádzka, údržba, výstavba: - energetické zariadenia

Výroba, predaj: - stavebná chémia - materiály na opravy betónových konštrukcií - tmely a tesniace hmoty - ochranné nátery - podlahové povrchy.

Vývoj, výroba, distribúcia, predaj, poskytovanie poradenstva: -oblasť produktov, materiálov a technologických riešení v stavebníctve.

Prevádzkovanie, údržba a rekonštrukcia: - teplárenské zariadenie. Montáž a opravy: - elektroinštalácia - meranie - regulácia. Veľkoobchod: - kúrenársky materiál. Tel. 325 531 157 (dispečing rozvodu tepla)

Výroba - hutnícky materiál - pružinové drôty z nehrdzavejúcich ocelí - lanové drôty z korzivzdorných ocelí - plechy.

Predaj, dodávka: - hutnícky materiál.

Import, export, distribúcia: - chemikálie pre chemickú, gumárenskú, galvanickú a kožiarsku výrobu.