Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Výroba, predaj: - technická keramika (CIM technológie) - vstrekovanie kovových práškov (MIM technológie) - blast media (napr. na čistenie foriem) - vibračné mlyny.

Kovovýroba, montážne práce, plynové zariadenia, technologické celky, výroba: - oceľové konštrukcie - potrubie - interiéry - vyhradené plynové zariadenia - polykarbonátový program - tlakové nádoby Dodávky a montáže, vrátane projektu, statického výpočtu a výrobnej dokumentácie: - zámočnícke prvky, potrubné systémy vr. kúrenie, vody a ...

Činnosť energetických audítorov. Činnosť ekonomických poradcov v odbore regulačnej, riadiacej a výpočtovej techniky a elektrotechniky. Činnosť organizačných poradcov v odbore regulačnej, riadiacej a výpočtovej techniky a elektrotechniky. Predaj, revízia, údržba, servis: -elektronické zariadenie. Projekcia, meranie a regulácia: ...

Veľkoobchod, maloobchod: - drogéria - stavebná chémia - farby, laky

Maloobchod, predaj: - drogéria - farby - laky.

Predaj drogérie, chémie, farieb a lakov .

Predaj: -drogéria -farby, laky -kozmetika.

Predaj: -farby, laky -riedidlá -lepidlá, tmely -technický benzín, petrolej -FRIDEX. Zberňa: -fotopráca.

Maloobchod, predaj: -drogéria -farby.

Výroba - kovové súčiastky - zámočníctvo

Drevovýroba: -drevené okná -vchodové, interiérové dvere -stavebné rezivo. Remeslo: -stolár.

Činnosť: - údržba a prenájom vlastných nehnuteľností v Nejdku a Ostrove Píla Vysoká Pec

Predaj - mostecké uhlie - bielinské uhlie - ostravský koks a čierne uhlie - balené uhlie a brikety - balené ekologické pilinové brikety - palivové drevo vo vreciach.

Špeciálne produkty na výrobu, opravy a údržbu. Predaj - konštrukčné lepidlá - sekundové lepidlá - trvalo elastické lepiace a tesniace látky - technické spreje - tekuté účinné látky - odizolovacie náradie.

Výroba: - odlievacie nástroje - tlakové odliatky zo zliatin hliníka

Pilarska výroba. Drevovýroba: - dosky, hranoly - fošne - drevené debny, palety - palivové drevo

Dodávky riadiacich systémov pre priemysel a energetiku.

Spracovanie odpadov, zberný dvor - prekladisko odpadov - upratovanie čiernych skádok - kontajnerová nákladná doprava. Predaj a odvoz piesku a štrku.

Výroba, predaj, výstavba, montáž: - murované ploty, bezzákladové ploty, pletivové ploty, drevené a kovové výplne - pletivo, siete

Veľkoobchod, maloobchod, pre pardubický región, predaj: -kari siete -betonárska oceľ -hutnícke materiály

Maloobchod, predaj: -náradie, nástroje -stroje pre stavby -hutnícky materiál -siete do betónu -zvárací materiál -pracovné pomôcky.

Veľkoobchod, maloobchod, stavebniny: -hutnícky materiál -stavebný materiál -obklady, dlažby -sanitárna keramika -sadrokartón -maltové zmesi a spojivá -strechy -kanalizačné a odvodnovacie systémy -drevo a podlahy -dvere okna zárubne -železo -stavebné náradie a potreby -stavebná chémia -izolačné materiály -suchá ...