Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Kovovýroba: - zákazková výroba - sústružnícke práce Opravy a výroba bagrových lopát - výroba príslušenstva k poľnohospodárskej technike Strihanie a ohraňovanie materiálu podľa požiadavky Predaj: hraničných znakov - reflexné signalizačné spreje - drevené kolíky na zakladanie stavieb

Služby energetického poradenstva pre obce i podnikateľov. Energetické audity. Projekty energetických úsporných opatrení. Podanie dotácií. Projektová dokumentácia pozemných stavieb vrátane inžinierskej činnosti Výberové konania. Dotácia.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - farby, laky - technická drogéria - chémia - pracie a čistiace prostriedky - technická drogéria - drogistický tovar.

Revízia technických zariadení a infraštruktúry. Prevádzkujeme service desk a dátové centrum pre riadenie, správu a dohľad nad agendou revíznych správ.

-Umelecko-remeselné spracovanie dreva -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Ubytovacie služby -Návrhárska, dizajnérska a aranžérska činnosť -Organizovanie kultúrnych produkcií, zábav a prevádzkovania zariadení slúžiacich zábave -Sprostredkovanie obchodu a služieb - Organizovanie ...

Služby: -vnútroštátna a medzinárodná preprava tovaru -špedícia -logistika Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -uhlie

Výroba, rozvod: -tepelná energia -elektrina

Výroba: - technická keramika - žiaruvzdorné valčeky pre keramické pece

Predaj uhlia, dreva skladanie dopravníkom 4m. Zemné stavebné práce. Pásové bager 3, 5t. lyžice 30, 40, 50, 60, 120 cm. Drapák 150-300L. Kontajner 7-10t. Ruka do 9.5 m. max. 4, 5 t. Asfaltovanie. Vŕtanie stĺpov na plot priemer 22 - 32 cm do 120 cm. + ďalšia stavebná technika.

Zákazková výroba technickej výlisky z termoplastov

Predaj: -brikety so skvelou výhrevnosťou -okrasné kamene do záhrad. Služby: -kamiónová doprava -drink''n''drive doprava v Brne.

Klampiarstvo Podošva Zlín vykonáva už od roku 2000 špeciálne ručné klampiarske práce. Zaistíme realizáciu i opravy plechovej strechy, vyrobíme a inštalujeme odkvapové systémy, atiky, oplechovanie štítov, komína, dverí. Vykonávame izolácie striech - aplikujeme strešné fólie Fatrafol na všetky typy budov s plochou strechou. Činnosť ...

Predaj: - farby, laky - autolaky - interiérové a fasádne farby - farby na drevo - Mipa

Obchodná činnosť. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - chemické výrobky: - priemyselná chémia, chemické prostriedky pre priemysel.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz, poradenstvo: -akrylové autolaky PPG: -miešanie farebných odtieňov všetkých značiek vozidiel -priemyselný program autolakov PPG a Mobihel -príprava sprejov (sprejov) -pomocné materiály: -plniče -tmely -UBS materiály PYRMO -brusiva MIRKA -striekacia pištoľ podľa katalógu ...

Služby: - lesné hospodárstvo - ťažobná a pestovateľská činnosť - výkup dreva - predaj palivového dreva

Výroba základných organických chemických látok.

Zastúpenie pre Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Stolárske potreby: -lamino dosky Kronospan II akosť, pracovné dosky, dvierkovina.

Udržujeme mestské lesy, drobné vodné toky a vodné diela, staráme sa o zvlášť chránenie územia a šírime povedomie o ekologickej výchove. Naša činnosť zahŕňa: Mestské lesy - lesopark Šárka, Chuchle, Hostivař, Hodkovičky, Bohnice - nové výsadby, pestovanie a obnova lesa - piknikové miesta, poľovníctvo, rekreácia v lesoch. Ďalej Vám ...