Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Výroba pružín: - tlačné, ťažné, skrutné - poistné krúžky, závlačky - špeciálne výrobky z pružinového drôtu - pružinový drôt - výhodné ceny nielen pre kusovú výrobu, ale aj pre väčšie série

Asociácia energetických audítorov-energetických špecialistov bola založená v roku 1997. Je združením fyzických a právnických osôb, ktoré spája oprávnené osoby - energetických špecialistov pre činnosti vyplývajúce zo zákona č. 406/2000 Zb.o hospodárení energií v platnom znení. Konkrétne sa jedná o vypracovanie energetických auditov, posudkov, ...

Stavebná firma: - výstavba komunikácií, parkovísk - výstavba rodinných domov - strojné omietky - zemné práce - demolácia. Predaj: - piesok - drvené kamenivo - okruhliaky.

Predaj: - piesok - štrk - mulčovacia kôra - rašelina

Výroba: -autochémia, autokozmetika -nemrznúce a brzdové kvapaliny -aditíva do olejov -chemické prípravky pre priemysel -tavné lepidlá.

Nákladná autodoprava kontajnerovými vozidlami DAF a AVIA Výkup - železo - farebné kovy Predaj - uhlie, koks, brikety - štrk, piesok - propán bután Kontajnerová služba Likvidácia odpadov Prevádzkareň: Priemyselná 55, Zruč nad Sázavou

Nákup, predaj: -drevo. Pilarska výroba.

Predaj, veľkosklad. Hutnícke produkty: - presné zvárané rúry a profily - presné bezšvíkové rúry - presné bezšvíkové rúry pre hydraulické vedenie - kotlové rúrky zvárané aj bezšvíkové vrátane kompletného príslušenstva - rúrky bezšvíkové a zvárané oceľové nerezové.

Služby: -výroba, dodávka pitnej vody -odvádzanie a čistenie odpadových vôd -prevádzka, údržba, opravy, rekonštrukcia a modernizácia vodohospodárskych zariadenia -poradenská, konzultačná činnosť vo vodnom hospodárstve -vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -montáž, opravy vyhradených plynových zariadenia.

Výroba: -hliníkové zliatiny -recyklácia hliníkového odpadu.

Maloobchod: -palivové drevo, -mulčovacia kôra -mulčovacia štiepka -okrasné samorasty do mulčoviska.

Predaj stavebný materiál. Technické izolácie: -izolácia potrubia, vzduchovodov, zásobníkov, dymovodov, elektrárenských komponentov. Sortiment: -strešná krytina -strešné okná -murujúci materiál -sadrokartón -odkvapy -hutnícky materiál. Izolácia od A do Z.

Kartonážna výroba: -výroba obalov z papiera a lepenky, sieťotlač -pieskovanie skla Výroba a predaj maľovaného skla: -zdobenie skla.

Výroba: - peletizačné technológie - lisy na pelety - výrobné technológie na spracovanie biomasy

Oblasť povrchová ochrana kovov. Predaj náterovej hmoty Rembrandtin pre ČR a SR, priemyselná antikorózna ochrana s dôrazom na ochranu oceľových konštrukcií a zariadení v hutníckom, chemickom, papierenskom a energetickom priemysle.

INGOLS je moderná obchodná organizácia, zaoberajúce sa nákupom, skladovaním, úpravou a predajom hutníckych výrobkov na báze veľkoobchodu. Veľkoobchod, veľkosklad, predaj: -hutného materiálu: -plech hladký za tepla valcovaný, plechu hladkého za tepla valcovaného -pozinkovaného plechu za studena valcovaného -tabuľové ...

Lisovanie termoplastov. Montáž dielu pre automobilový priemysel. Pokovanie dielov vo vákuu naparovaním. Potlačovanie – tampoprint. Výroba svetlometov a svietidiel pre automobily.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, zákazková výroba, kovovýroba: -pružiny: -bez povrchovej úpravy aj povrchovo upravené -staticky a dynamicky namáhané -pre vyššie pracovné teploty -tlačné -ťažné -tvarové -skrutné -tanierové -z pásky -evolutná -systémové, systémové pružinové jednotky -gumové -z umelej ...

Pneuservis: -po-pia 6-18, so 8-13 -tel: 517350629, 606748117 -pneumatiky pre osobné, nákladné automobily -okamžitá oprava formou zapožičania -protektory -špeciálne pneumatiky -pri nákupe 4 pneumatík montáž zadarmo. Likvidácia: -papierové dutinky a papierový odpad -drevené odpady -nákup drevného odpadu, piliny, odrezky. Výroba, ...

Výroba teplonosných kvapalín - teplonosné a technické kvapaliny - čerpanie kvapalín priamo do technologických systémov bez nutnosti ďalšej manipulácie.

Maloobchod, výroba: -brikety. Prevádzkareň Mikulášov pri Humpolci.

Uhoľné sklady, predaj: - uhlie - brikety.

Predaj: - potreby pre výrobcov nábytku, okien a dverí - farby, laky - moridlá, oleje - kuchynské batérie - elektro náradie - nábytkové kovanie - spojovacia technika - reklamné predmety.

Predaj - elektromateriál. Distribúcia a rozvoz zeleniny. - dodávková autodoprava. Predaj - palivové drevo.