Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Predaj, e-shop: - farby - laky Pobočka, predajňa: Praha 6, Drnovská 36

Výroba, montáže: - objektové dilatačné prvky do priemyselných podláh - oceľové konštrukcie - nerezové zábradlie - schodisko na zákazku. Príprava a kompletizácia oceľových konštrukcií. Zámočnícke práce, zámočníctvo. Obrábačské práce, kovoobrábanie nerez ocele. Strojné vybavenie: - obrábacie stroje - CNC sústruhy a CNC frézy.

Dodávka, predaj - posypová soľ pre zimnú údržbu komunikácií na celom území SR.

Dodávka, import: - priemyselné náterové hmoty výrobcu AXALTA Coating Systems.

Vyrábame a dodávame: Aditíva do parafínových zmesí na vylepšenie vlastností Politúry na sviečky a výrobky z parafínu Mramorovacie politúry Farby a parfémy do voskov a pre výrobcov sviečok Farby pre enkaustiku a voskové sgrafito Sviečky - ručné výroby: máčané, plávacie, solitérne Špeciálne vosky na ochranu dreva a ďalšie…

Predaj: - palivové drevo - drevené pelety, brikety.

Čerpacie stanice. Benzínová stanica Predaj: - pohonné hmoty, palivo - úžitkové vozidlá, úžitkové automobily.

Realizácia, výstavba, rekonštrukcia: - bytové stavby, novostavby - rodinné domy, rodinných domov na kľúč. Projektová činnosť v stavebníctve. Práca: - výkopové práce, výkopy - zemné práce. Montáže: - kanalizačného potrubia. Služby: - výpočty energetických strát budov - rozpočtovanie - energetickej náročnosti.

Drevovýroba: -smreková škárovka. Výroba, predaj: -pivné sedacie súpravy -lavica, stoly. Prevádzka: -Lípa 247, ČD tel.:577901966, 777764102. Predaj: -palivo: -drevo, uhlie, koks, brikety.

Výroba: - zliatiny neželezných kovov. Zváračské práce: - zváranie CO2. Taviareň hliníka. Zlieváreň: - odlievanie hliníka do kokíl.

Predaj: - farby - laky - maliarske a natieračské potreby Práca: - maliarske - natieračské

Predaj: - hutnícky materiál - drôty - pletivo

Výroba, distribúcia: - asfalt Prevádzka siete čerpacích staníc. Autoservis: - nákladné a osobné vozidlá, autá.

Služby, práce: -autodoprava -zemné práce -realizácia stavieb -predaj piesku.

Služby: - návrhy a vývoj v oblasti tvarovania plechových dielov v sektore automobilového priemyslu - engineering - naplánovanie jednotlivých častí výrobného procesu - projektový manažment - konrola, koordinácia výroby, skúšky kvality - tooling - údržbárske práce, údržba náradia - dodatočné práce na dieloch - elektrotechnika.

Služby: - energetická optimalizácia - poradenstvo v oblasti znižovania spotreby energie.

Veľkoobchod, predaj: - palubovky - obkladové, podlahové, fasádne a terasové - dvere - interiérové, vonkajšie, palubovkové, dverné prahy a príslušenstvo - zárubne - OSB dosky - hranoly KVH, hobľované hranolky, plotovky - lišty drevené profilové - ploché, kútové, uhlové, podlahové, garnižové - škárovky - smrek, buk, dub - farby a ...

V našej ponuke nájdete kameň z celého sveta, doplnkový sortiment na jeho lepenie a údržbu, komplexné realizačné služby a poradenstvo: - vonkajšie aj vnútorné dlažby formátované aj neformátované - obkladové pásky v moduloch aj jednotlivé - mozaiky - prírodné okrasné kamene – solitéry - až 50 druhov kačírkov - kameň na murovanie a ...

Dodávka, montáž - ochranné siete pre mačky (zabezpečenie okna, balkóny, terasy). Služby: - výškové práce pomocou horolezeckej techniky - sanácia pôd a striech - montáž ochranného systému proti vtáctvu (sieťovanie).

Uloženie stavebných odpadov. Predaj stavebných recyklátov. Predaj piesku, štrku. prevádzkareň Liberec: ul. Českej mládeže vjazd betonárkou ZAPA a.s. – bývalý areál Colorbetonu

Dodávka: - hutnícky materiál - pozinkované rúrky - zemné skrutky - komponenty pre dopravné značenie - mobilné zábrany (možnosť zapožičania).

Predaj - suroviny pre kozmetiku, farmáciu, nutraceutika - aminokyseliny, farby, cukry, extrakty, fosfáty, oleje, stopové prvky.