Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Výroba, predaj: - čisté a špeciálne chemikálie - laboratórne sklo

Predaj, eshop: - náradie - záhrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - farby.

Predajňa farby a laky: - maliarske, fasádne - základná 3v1 samozákladové - na drevo, ochrana kovov - laky, oleje, vosky

Kovovýroba. Výroba: -frézování duralové dosky -soustružení -děrování na CNC lise -výroba tvarovacích nástrojov -malosériová a kusová výroba -upínací prísavky. práca: -frézování CNC (panely z Al, hliníkových plechov) -soustružení -brúsené rovinné. - zváranie nerezu TIG Výroba, predaj: -hliníkové panely pod fóliové klávesnice.

Zvárané podlahové rošty lisované rošty profilové rošty Záťažové a pojazdové rošty

Výroba: - komorových sušiarní dreva a vývoj sušiarenských technológií Veľkoobchod, predaj: - farby, laky - impregnačné prostriedky - okenné a dverové hranoly z meranti. Držiteľ certifikátu ISO 9001: 2000 Sídlo, vedenie spoločnosti: KATRES spol. s r. o. Kolovratská 1445 251 01 Říčany u Prahy tel: 323603942

Kamenictví: - kamenné náhrobky - obloženie z kameňa na schody, obklady, dlažby, parapety - kuchynské linky z kameňa (vrátane stolárskych prác) - kúpeľňové dosky - krby, stĺpy - lampy, vázy, misy z prírodného kameňa - bytové doplnky - písacie súpravy.

Diaľkové odpočty nákladov na teplo Diaľkové odpočty nákladov na vodu

Projektovanie plynovodov, vodovodných a kanalizačných sietí. Projektujeme tiež plynové odberné zariadenia. Zaisťujeme geodetická zameranie.

Revízia tlakových nádob a plynových zariadení služby: - revízie a skúšky prevádzkovaných tlakových nádob stabilných a parných a horúcovodných kotlov 3. a 4. triedy - meranie hrúbky materiálu ultrazvukom - odborné prehliadky nízkotlakových kotolní - revízie a skúšky vyhradených plynových zariadení.

služby: - správa všetkých tepelných zariadení - zabezpečenie prevádzky a správy tepelného zariadenia - školenie obsluhy kotolní a výmenníkových staníc - odborné prehliadky a revízie tepelného zariadenia - nepretržitá havarijná služba 24 hodín - meranie emisií tepelného zariadenia - rekonštrukcia kotolní - kúrenárske práce

Veľkoobchod, veľkosklad, predaj: - technické plasty - plastové obalové fólie - polyamidy - termoplasty - polyetylén - polypropylén - bublinkovej fólie - novodur - teflón - mäkčené PVC - PE vrecia - LDPE fólie - prieťažnej, bublinkové fólie.

Dodávateľ, predaj: - plechy v tabuliach - strešné krytiny - trapézové plechy - stenové kazety - oceľové haly - fasádne obkladové panely - klampiarske výrobky - odkvapový systém.

Dodávka, predaj: - výpalky z nehrdzavejúcich ocelí (disky, krúžky, plochá oceľ, diely podľa technickej dokumentácie) - výpalky z niklových zliatin - plechy z nehrdzavejúcich ocelí - guľatina a rúrky z nehrdzavejúcich ocelí - plechy z niklových zliatin - guľatina a rúrky z niklových zliatin - plechy, výpalky a prírezy z medi, zliatin medi a ...

služby: - projekty rozvodov vody, kanalizácie, plynu a vykurovanie

Predaj a predaj: - chemikálie pre letecký a automobilový priemysel.

Spoločnosť Plast Trade CZ, s.r.o. zaoberá výrobou plastových výrobkov. Naše plastové výrobky sú použiteľné ako žumpy, septiky, kanalizačné audítorské a prečerpávacie šachty, vodomerné šachty, rôzne armatúrne komory, lapáky tuku a odlučovače ropných látok, čistiarne odpadových vôd alebo ako zásobníky pitnej a úžitkovej vody. Ponúkame materiál pre ...

Spracovanie kameňa: - žulových materiálov - přisekávání, minipomníky pre zvieratá - urnové pomníky, obnova písma

Výroba, montáž: - priehradové väzníky - stenové panely - drevostavby, peny, izolácia

spracovanie - PE penové dosky rôznych hustôt Návrh, výroba: - lepenka - PE sáčky - komplexné obaly - obežnej obaly - plastkarton.

Poradenstvo v oblastiach hospodárenia s energiami, energetickej optimalizácie a analýzy, energetické audity, pomoc pri podávaní dotácií, projekčnú činnosť v oblasti tepelnej techniky, TZB a elektrotechnicky, vrátane projekcie inteligentný inštalácie.

Jablonecká energetická a.s. je teplárenskú spoločnosťou a najväčším dodávateľom tepla a teplej vody do jabloneckých domácností, mestských objektov, priemyselných podnikov a tiež vzdelávacích inštitúcií. Teplo a teplú vodu našim odberateľom dodávame z moderných decentralizovaných plynových kotolní v blízkosti vykurovaných objektov. Sídlo našej ...

Konštrukčná kancelária zaoberajúca sa prácami súvisiacimi s riešením foriem pre vstrekovanie plastov. služby: - návrh výliskov - návrh a konštrukcia vstrekovacie formy - tvorba výkresovej dokumentácie - návrh elektród pre erodovanie.

Predaj hutného materiálu. Špecializujeme sa na maloobchodný predaj všetkého hutníckeho materiálu, ocele do betónu, trapézových a vlnitých plechu vrátane spojovacieho materiálu.