Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Firma FM KONTAJNERY - František Michalec so sídlom v okrese Zlín sa už od roku 1994 zaoberá výrobou kontajnerov a kovových paliet, doplnkov ku kontajnerom a náhradných dielov. V rámci našej činnosti ponúkame kontajnery rôznych typov a systémov naťahovania na všetky dostupné kontajnerové nosiče. Samozrejmosťou je tiež, v prípade záujmu, preprava ...

- výroba z nerezu -zábradlie vr.kombinácia so sklom, schodisko, konštrukcia, madlá, obklady, rámy, vybavenie predajní-interiéry, turnikety, zariadenia pre telesne postihnutých vr. vybavenie do kúpeľní - výrobky podľa architektonických a dizajnérskych návrhov - zámočnícke práce -oceľové konštrukcie, brány, vráta, prístrešky, ...

IMECON Containers, a.s. - Dodávame kontajnery ako katalógové, tak vyrobíme všetko na mieru, podľa Vašich požiadaviek aj s dodávkou a inštaláciou! Obráťte sa na profesionálov a spoliehajte na kvalitu!

Stolárstvo, stolárstvo, návrhy interiérov, výroba a predaj: -nábytok na mieru: -kuchynské linky, kuchyne -vstavané skrine -kancelársky nábytok -spálňový nábytok.

Spoločnosť Fatra, a.s. patrí medzi významné svetové spracovateľov plastov, sídli v Napajedla u Zlína. Dodáva výrobky z plastov pre rôzne priemyselné odvetvia - napr. Plávajúce vinylové podlahy, PVC podlahy, paropriepustné fólie a lamináty, hydroizolačné systémy Fatrafol, polyesterové fólie BOPET, technické vinylové fólie, plastové vytláčané ...

Stolárstvo, stoláreň. Rekonštrukcia: - historický nábytok Projekcie, návrhy, realizácia, nábytok na mieru: - kancelárie, zasadacie miestnosti, haly - vybavenie reštaurácií, hotelov - zrubové vonkajšie sauny - bytová časť - kancelárske priestory - ateliéry - pergoly, záhradný nábytok.

Výroba: - papierenská: - vlnitá lepenka - kartonáž - obaly.

Píla Dobrkovice. Stavebné rezivo. Drevené modulárne stavby. Drevostavby - rodinné domy. Zákazková výroba: - záhradné domčeky - detské ihriská - lavičky - drevené obaly, debny.

Servisná činnosť - opravy kopírok a tlačiarní. Opravy a predaj kopírok, tlačiarní, faxov, scannerov, počítačov, notebookov, Lan sietí, predaj softvéru, predaj papiera, tonerov, cartridgov, renovácie tonerov - alternatívneho plnenia, atramentov.

Firma TOWELIN v Zlíne sa zaoberá zváraním ocele, nerezu a zliatin Al a tiež opravami navarovaním súčastí či konštrukcií. Vykonáva navarovanie metódou TIG a mikroTIG na súčastiach aj po tepelnom spracovaní. Je výrobne obchodnou firmou zameranou na predaj nástrojov a náradia pre strojárstvo. Služby: - zváranie - návary TIG a mikro TIG - ...

Fólia z polyetylénu - LDPE. Obaly sú dodávané vo forme plochých fólií, prírezov, hadíc, polohadíc, vriec, prírezov, sáčkov alebo tašiek. Fólie je možné ďalej upravovať: - UV stabilizácia - antistatické úpravy - antikorózna ochrana - na priamy styk s potravinami. - perforácia, dierovanie - farba, potlač.

Internetový obchod, eshop, eshop, predaj: - obalové materiály, tašky, vrecká, tégliky, vaničky - krabice, krabičky, kartóny, tácky, podložky - dekorácie, obrúsky, obrusy, - baliace a darčekové papiere - hygienické tovaru, uteráky, utierky, mydlá, HACAP.

Polepy okien - bezpečnostné, protislnečné fólie na okná budov a reklamné polepy áut. Pôsobíme v Českej republike aj na Slovensku.

Zdravé spanie. Maloobchod, predaj: - spálňa - postele - pohovky - sedliacky masívny nábytok - sedacie súpravy - kreslá - obývacie steny - detské izby a doplnky - kancelárske stoličky - stoličky - stoly a stolíky - jedálenské sety - skrine. Výdajné miesto pre osobný odber: - Zlín, Vavrečkova 7029 - budova 44 ...

Internetový obchod pre kaderníkov a kadernícke salóny s kaderníckymi potrebami a profesionálnou vlasovou kozmetikou. Veľkoobchod, maloobchod, internetový predaj: - profesionálna vlasová kozmetika - kadernícke potreby - vlasové doplnky, pomôcky na starostlivosť o vlasy. Služby - kompletný servis pre začínajúcich i profesionálnych ...

Internetový obchod pre kaderníkov a kadernícke salóny s kaderníckymi potrebami a profesionálnou vlasovou kozmetikou. Veľkoobchod, maloobchod, internetový predaj: - profesionálna vlasová kozmetika - kadernícke potreby - vlasové doplnky, pomôcky na starostlivosť o vlasy. Služby - kompletný servis pre začínajúcich i profesionálnych ...

Výroba: - kovový nábytok pre verejné priestory. Eshop: - lapače hmyzu - infra žiariče.

Zámočníctvo a kovovýroba. Oceľové haly vrátane opláštenia. Oceľové konštrukcie - schodiská, mosty a lávky, billboardy, zastrešenia.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií, stavebné práce a zámočníctvo. To všetko v rámci svojich služieb ponúka pán František Hořák. Naša firma sa zaoberá poskytovaním služieb v oblasti kovovýroby a taktiež stavebníctva. Zameriavame sa najmä na výrobu a montáž oceľových aj železobetónových konštrukcií, kovových výrobkov a tiež zámočnícke ...

Dodávka a realizácia: -obytné a sanitárne kontajnery -montované stavby z kontajnerov (do 3 podlažia): -kancelárskych budovy -ubytovny -školy, pošty, banky -prodejny, vrátnice, kiosky -autosalony a servisy -Zariadenia stavenísk -technologické kontajnery (pre energocentrály) -stavebné zámočnícke prvky. .

Výroba: -kartonáž -obalový materiál z vlnitých lepeniek -klopové krabice -tvarově vysekávané obaly -krabicové prírezy, mriežky. Certifikát kvality podľa štátnej normy.

Predaj, maloobchod, servis, opravy, oprava: -výpočtová a kancelárska technika kancelárske techniky-hardvér: -počítače, počítačov -notebooky, notebookov -tlačiarne, tlačiarní -monitory, monitorov -počítačové siete -príslušenstvo -telekomunikačná technika. Predaj aj na splátky. Služby: -riešenie informačných systémov ...

práca: - zámočnícke - klampiarske. Výroba, dodávka, montáže: - vzduchotechnika - oceľové konštrukcie - oplotenie, zábradlia - automatické brány. montáže: - polykarbonátové dosky LEXAN.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - počítače.

Výroba, montáže, predaj, lízing: - kontajnery: - obytné, sanitárne, skladové, materiálové, špeciálne - kontajnerové zostavy - priestorové moduly - montované stavby z kontajnerov. Prenájom, požičovňa, bazár kontajnerov: - obytných, sociálnych, sanitárnych, skladových.