Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

E-schop -predaj tetovacích výrobkov

Oprava, servis: -tlačiarne, plotre zn. Hewlett Packard.

Zaisťujeme výkup a predaj EUR a štandard paliet. Vykonávame mobilný výkup a závoz paliet. Opravy paliet. Prevádzkárne: - VALAŠSKÉ MEDZIRIAČIE areál nákladovej časti stanice ČD - Valašské Meziříčí, 603781336 - FRÝDOK MIESTOK areál stanice ČD, skladová časť (oproti skladu Slezanu Frýdek - Místek).

KARE Design Praha Ponúkame široký výber moderného nábytku, osvetlenia, bytových doplnkov, dekorácií a darčekov. Extravagantné dizajnové lahôdky. Spolupracujeme s architektmi. Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj. Návrhy interiérov.

Veľkoobchod zdravotníckym materiálom a technikou: - digitálne a ortuťové tlakomery - teplomery - chirurgické nástroje - manikúrne nástroje - nerez misky - kazety - fonendoskopy - gázy a kompresy.

Maloobchod, predaj, servis: -výpočtová technika -počítače -kancelárska technika - kopírovacie stroje - kancelárska technika - projekčná technika

-Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov -Výroba plastových a gumových výrobkov -Výroba brusív a ostatných minerálnych nekovových výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Výroba ďalších výrobkov spracovateľského priemyslu

Predaj: - CD - DVD - počítače - notebooky - príslušenstvo - flash pamäte - periférie - LCD monitory - tlačiarne - faxy.

Pražská spoločnosť OKZ HOLDING a.s. sa úzko špecializuje na výstavbu veľkokapacitných oceľových zásobníkov a oceľových konštrukcií. OKZ ponúka komplexnú dodávku investičných celkov v oblasti skladovania ropy, ropných produktov a ďalších médií. Ich dodávku realizuje „na kľúč“.

Výroba a priamy predaj: - zdravotnícky nábytok - kartotéky - nočné a jedálenské stolíky k lôžkom - kancelársky nábytok - stolička - kreslá - kompl. interiéry vrátane návrhu.

Predaj kopírok (kopírky, tlačiarne, faxy), tlačiarní a faxov vrátane príslušenstva. Inštalácia a servis, možnosť prenájmu a lízingu. Ponuka služieb copycentra.

Montáž a opravy kancelárske a reprodukčné elektroniky - Predaj tovaru - Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výpočtovej techniky

Autorizovaný obchodný a servisný Top partner KONICA MINOLTA. Predaj, záručný a pozáručný servis, prenájom a lízing kopírok, tlačiarní a faxov MINOLTA, CANON, HP, DEVELOP, PANASONIC, AGFA.

Opravy, rekonštrukcie, montáže, výroba náhradných dielov: -kotle parné a kvapalinové (triedy 1, 2, 3 a 4) -odovzdávacie a výmenníkové stanice stabilný A a B -tlakové nádoby -čerpadlá -potrubia -armatúry. Vývoj, výroba: -malé veterné elektrárne -solárne systémy. Výroba: -pevné a posuvné regály -kovovýroba, oceľové ...

Online obchod s výpočtovou technikou. Počítače pre každého - PPK. Ponúkame lacné repasované počítače, notebooky, zostavy, LCD, monitory, tlačiarne. Repasované notebooky a PC od značkových firiem HP, Dell, IBM, Lenovo, Fujitsu-Siemens a ostatných za najlacnejšie ceny so zárukou. E-shop vám ponúka testované repasované notebooky, počítače a ...

Predaj, oprava, servis, e-shop: - zdravotnícka technika pre stomatológiu - intraorálne RTG - digitálna rádiografia RVG - IO kamery - panoramatické RTG.

Služby: - TOM - Optimalizácia nákladov - controling a monitoring tlače - servis - financovanie - COPY CENTRUM - doplnkové služby. Produkty: - kopírky/MFZ - tlačiarne - risograph - skartovacie stroje - faxy - ďalší sortiment.

Multimediálne systémy: - dovoz a distribúcia elektronických súčiastok - predaj a servis výpočtovej techniky - Špeciálna, priemyselná a odolná technika - Odolné notebooky

Firma ponúka tabule, nástenky, vitríny, školský nábytok, lavice, projekčnú techniku, dáta – video projektory a kancelárske potreby.

Firma Fides spol. s.r.o. sa od svojho vzniku v roku 1990 zaoberá zákazkovou výrobou predovšetkým z ocele, nerezovej ocele, mosadze, v rôznych druhoch povrchových úprav a to samostatne alebo aj v kombinácii s inými materiálmi. Vyrábame všetko podľa priania zákazníka od drobností (schránky, ozdobné predmety, nábytok) až po veľké konštrukcie ...

On-line predaj, e-shop: - sedacie vaky značky ElSack - sedacie vaky značky ElSack - kancelárske stoličky - kancelárske kreslá - komerčné sedenie - sofa a sedačky.

Všetko pre Vašu kanceláriu. PRODUKTY - skartovacie stroje - rezačky - flipcharty / tabule - skladačky listov - laminácia - väzba dokumentov - zošívanie/dierovanie - OHP fólia - špeciálne fólie a papiere - transferové materiály.

Skartovačky, rezačky papiera, laminátory, skladačky listov, tabule, flipcharty, plánovacie tabule, viazacie stroje, laminovacie fólie, kopírovacie fólie, fólie pre spätné projektory, fólie a papier pre atramentové tlačiarne, plotre a laserové tlačiarne, fólie a tepelné lisy na potlač. .

Predaj, servis a montáž výpočtovej a kancelárskej techniky, poradenská činnosť. Montáž a opravy elektrotechnických výrobkov. Opravy a údržba kancelárskych a počítacích strojov vrátane elektronických zariadení.