Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

HSP, s.r.o. je interiérová - návrhárska a realizačná firma bez vzorkovej predajne a skladu tovaru. Zameriava priestory, navrhuje interiéry, dodáva aj montuje nasledujúci tovar, ktorý je iba zlomkom skutočného rozsahu ponuky firmy. Predaj: - detské izby - hotelový nábytok - jedálne a rohové lavice - kancelársky nábytok - kancelárske ...

Podpora, servis a predaj výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky.

Predaj, skladovanie a doprava pohonných hmôt a kvapalných palív, ponúkané produkty: - motorové nafty - úplný sortiment automobilových benzínov - extraľahké vykurovacie oleje (TOEL) - ľahké vykurovacie oleje. Doprava a prepravná technika: - doprava je zaistená vlastnými cisternovými vozidlami s potrebným technickým vybavením, ADR a ...

Best Buy online obchod kde nájdete všetko pre Gps navigácia, počítač, batérie, nabíjačky, dátové médiá, elektro, káble, redukcia, wifi, pamäťové médiá, tlačiarne, usb, kancelárske potreby, multimédiá a rôzne iné.

Montáže a demontáže: - technologické celky, - tlačiarenské stroje. Transporty, oceľových konštrukcií, hál a priemyselných objektov.

Predaj - počítače Servis - počítače Poskytuje - poradenstvo v oblasti počítačovej bezpečnosti

Zaoberáme sa dovozom dánskych dizajnových poštových schránok MEFA, jednotky na dánskom trhu. Hľadáme partnerov pre nadviazanie ochodnej spolupráce, viac informácií na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz alebo 235 300 817.

Dodávky a montáže: - oceľové haly a konštrukcie. Realizácia strešných a stenových plášťov.

Zákazková výroba v oblastiach: - vstrekovanie a vyfukovanie plastov - ultrazvukové zváranie (plast) - návrhy a výroba foriem - výroba fliaš PET - tampónová tlač.

Väčšinu dodávaného sortimentu tvoria: - mazivá - prevádzkové kvapaliny pre automobily - dopravná technika - stavebné stroje.

Počítačová pohotovosť: - servis počítačov 24 hodín denne - zálohovanie a archivácia dát - tvorba a správa WWW stránok - správa počítačových sietí. Predaj: - počítače podľa priania zákazníka - faxy OKI.

Služby: - tvorba Internetové stránky a aplikácie - webhosting, SEO - predaj a servis PC a príslušenstva.