Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Firma rolka Bludov s.r.o. v Šumperku je zámočníctvo so zameraním na zákazkovú kovovýrobu, kde vám poskytnú záruku kvality na odvedenú prácu. Hľadáte vhodnú a kvalitné tieniacu techniku, žalúzie, rolety alebo garážové brány? Sme tu pre vás. Svojim zákazníkom zaistíme poradenstvo a odbornú montáž vrátane záručného a pozáručného servisu. Zákazková ...

Veľkoobchod, distribúcia, predaj: - papier (grafický, kancelársky, špeciálny, pauzovací, plotrový) - kopírovacia rola - syntetické materiály, vrecká, kotúče do pokladní, baliace papiere - priemyselné obaly - viazacie pásky - stretch fólie.

Našou hlavnou činnosťou je výroba a montáž oceľových konštrukcií, ďalej aj stavebné zámočníctvo. Rovnako realizujeme zákazky na mieru a kusovú výrobu oceľových konštrukcií. Zaoberáme sa montážou nerezového potrubia pre potravinársky, chemický či energetický priemysel.

Spoločnosť poskytuje predaj farieb do tlačiarní na textil či pevné materiály, ďalej čistiace produkty, náhradné diely, a to všetko v najvyššej možnej kvalite. Predaj tlačiarní na textil DTGa priamu potlač pevných materiálov Freejet a MotionJet.

Výroba ľahkých oceľových konštrukcií Opravy fekálnych cisterien.

Spoločnosť DELUSTAV s.r.o. sa zameriava predovšetkým na zemné, výkopové a demolačné práce. Ďalej medzi naše služby patrí zvoz a likvidácia sutinou, odpadov a sypkých materiálov. Je možné si u nás tiež prenajať kontajner alebo stavebnú mechanizáciu z nášho vozového parku. Sídlime na adrese Loučka 21, Lipník nad Bečvou. služby: - zemné a ...

Spoločnosť MEGAWASTE-EKOTERM, s.r.o. so sídlom v Prostějove ponúka predovšetkým služby v oblasti nakladania s odpadmi a konečné zneškodnenie nebezpečných odpadov vo vlastnej spaľovni. Pôsobíme nielen na území celej Moravy, ale aj v Čechách. Súčasťou našej činnosti je tiež prenájom kontajnerov s platným atestom na skladovanie nebezpečného odpadu ...

Predaj motorových olejov a mazív. Predaj aditív a prevádzkových náplní. Predaj filtrov pre automobily a stavebné stroje. Predaj LD vôní do automobilov a domovej vône.

Spoločnosť JP Final sa špecializuje na predaj motorových olejov pre nákladné a osobné vozidlá, poľnohospodársku techniku a priemysel a pneuservis. Medzi sortiment spoločnosti sa radí aj autobatérie, autokozmetika a voda do ostrekovačov.

Spoločnosť Stefanutto s.r.o. sa zameriava na výrobu sáčkov, boxov a bagov na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Oblasťami služieb spoločnosti DAION s.r.o. sú počítače, notebooky, zabezpečovacie systémy, ERP systémy a internet a siete. Svoje služby spoločnosť poskytuje verejnosti a školám, ktorým predáva aj IT zariadenia, káble a kancelárske potreby.

Globesystem s.r.o. sa zameriava na dodávky výpočtovej techniky po kusoch aj vo väčšom množstve. Spoločnosť taktiež umožňuje prenájom ICT a prezentačné techniky a stará sa aj o tlačové riešenie. Na výber a nákup výpočtovej techniky je možné využiť e-shop.

Firma Prvá počítačová pomoc sa stará o servis a opravy hardvéru aj softvéru počítačových zariadení. Služby, ktoré poskytuje, sa zameriavajú na servis, opravy, čistenie počítačov, výpočtovej techniky a notebookov, ďalej sa jedná o tvorbu webových stránok, inštaláciu sietí a mnoho ďalšieho.

Výroba, dodávka: - kancelárske nábytkové systémy - priečkové systémy - regálové systémy.

Stolárske, stolárske práce. Výroba, predaj kuchynskej linky, stoly, vstavané skrine, postele vrátane dodávky roštov a matracov, obývacie izby, detské a študentské izby, predsieňové steny, kancelársky nábytok, školský nábytok, stoly pod počítač.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Opravy cestných vozidiel -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poskytovanie technických služieb -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, ...