Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Výstavba, dodávky a montáže, demontáž: - oceľové konštrukcie - opláštenie hál a budov (steny, strechy), rekonštrukcie a opravy existujúcich strešných a stenových opláštenia halových objektov - montované haly (skladové, výrobné). Stavebné a montážne práce. Sídlo firmy: - Brno, Křenová 370/14.

Predaj: - papier, školské a kancelárske potreby - tonery - obalový materiál-sáčky, tašky... - plastový riad (kelímky, misky, príbory) - papierové tácky.

činnosť: - lepenie poťahových fólií, autofólií a okenných fólií.

Predaj a servis elektrických lapačov lietajúceho hmyzu. Predaj náhradných žiariviek UVA pre všetky značky lapačov hmyzu. Návrhy umiestnenia a poradenská činnosť. Monitoring lietajúceho hmyzu a vypracovanie protokolov zachytení. Meranie účinnosti žiariviek. Predaj a servis UVC práčok vzduchu pre potravinársky priemysel.

Firma PW interiér Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexné služby v navrhovaní interiérov a exteriérov. V tejto oblasti máme dlhoročnú prax a zameriavame sa na rekonštrukcie, vizualizácie a projektovanie atypických interiérov. Tiež si u nás vyberiete zo širokého sortimentu dverí značky Sapeli. Projekčná činnosť, projektovanie: - ...

Výroba, konštrukcia: - zvárané dielce stavebných, obrábacích a iných strojov - formovacia technika - náročné oceľové zvarence - zvárané oceľové konštrukcie. Výroba a montáž dopravnej techniky.

Distribúcia: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefóny - čítačky kariet - školská tabuľa - interaktívne systémy - školské pomôcky - príslušenstvo.

Realizácia dizajnových interiérov: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizácia kúpeľne, wellness - 3D vizualizácia - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - detské izby - kancelársky nábytok - rímske rolety - tapety - sedacie súpravy.

Predaj, servis, e-shop: -počítače, výpočtová technika - notebooky, tablety - počítačové diely.

Predaj, servis, prenájom: - kancelárske stroje - tlačiarne - skenery.

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci sa zameriava na predaj všetkého príslušenstva nielen pre strojárske alebo stavebné firmy, ale aj pre živnostníkov a súkromné osoby. V našom e-shope si vyberiete ručné elektrické náradie a nástroje, brusivo, meradlá, diamantové nástroje alebo frézy. Veľkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový predaj: - ...