Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -výpočtová a kancelárska technika Služby: -internetové pripojenie

Výhradný dovoz mazív GT85 a SG85. Univerzálne mazivo na báze rozpúšťadla s prísadou PTFE.

Stavebná firma: - generálne dodávky a komplexné subdodávky stavieb, - oceľové konštrukcie a opláštenie, - projekcia, realizácia - energetické zariadenie, Výroba a montáž: - tlakových častí kotlov, - vzduchovodov a spalinovodov, - stabilného hasiaceho zariadenia.

-Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod

Naša firma sa zaoberá zákazkovou kovovýrobou a strojným obrábaním, stavebným a strojným zámočníctvom. Vyrobíme na mieru menšie oceľové konštrukcie, oceľové schody, zábradlia a iné zámočnícke výrobky, všetko vrátane montáže. Vykonávame kompletnú výrobu menších oceľových konštrukcií Braniek a brán ako posuvných, tak aj dvojkrídlových, ich následnú ...

Výroba, veľkoobchod, predaj: - fóliové štítky a klávesnice - kovové, plastové, gravírované štítky - visačky - prístrojové panely pre elektroniku - samolepiace etikety a nálepky - kartónové a plastové krabice.

Dodávky, oprava, servis: - tlačiarne-termo a termotransferové pre tlač etikiet v roliach- čiarové kódy - spotrebný materiál pre tlač - etikety v roliach-papier, syntetické materiály - TTR farbiace pásky pre tlač etikiet - snímače-čítačky-čiarové a magnetické kódy - prenosné a stacionárne terminály na zber údajov - rádiofrekvenčné ...

BAIER Group s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj plastových a papierových obalov, olejov a mazív a na kovovýrobu.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, distribúcia: - mazivá - motorové oleje - priemyselné oleje - mazacie oleje - odmasťovacie kvapaliny - automatizované mazacie systémy.

OCEKO Priemyselné stavby s.r.o. sa špecializuje predovšetkým na výrobu a montáž oceľových konštrukcií, potrubných systémov a na realizáciu priemyselných stavieb.

Interiéry Rychtecký s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do detských, študentských izieb, obývačiek, spální, kancelárií a kúpeľní. Poradí si aj s výrobou schodísk, zábradlí a pergolami.

Spoločnosť 7MEDIA czech s.r.o. sa zameriava na opravu a pozáručný servis počítačov, notebookov, monitorov a tabletov. Spoločnosť poskytuje svoj servis v Žiline, kedy príde technik k Vám alebo je možné dané zariadenie zaslať poštou.

Spoločnosť Moderné Garáže s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž garáží, garážových prístreškov, skladov, záhradných domčekov a pergol.