Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

Výroba: - plastové obaly - plastové kanistre, dózy, fľaše.

Výroba: -výrobky z PE fólií -igelitové tašky s potlačou na prianie zákazníka -fólie, vrecká, tašky s osemfarebnou tlačou. Potlač: -tlač na materiály POLYETYLÉN, MIKROTEN. SLOBAG Motor - 4kolky Zlín. Predaj a servis: -motocyklov, 4koliek Polaris a skútrov Peugeot, Capirelli, Kymeo Regionálne zastúpenie - POLARIS, ARCTIC CAT, ...

Debnárstvo. Výroba: - kúpacie kade, sudy.

Veľkoobchod, predaj, výroba: -obalové materiály, obaly: -balenie potravín -drobná baliaca technika, tašky, fólie, kotúčiky, etikety ... -jednorazový riad, príbory -darčekové, karnevalové dekorácie -papiernický tovar pre domácnosť -hygienické potreby.

Predaj, e-shop: - materiály na výrobu nábytku a dizajn interiérov a potreby pre stolárov, stolárov a domácich majstrov: - plošné materiály - nábytkové hrany a kovania - brusivo - spojovací materiál - drezy a batérie - osvetlenie - lepidlá, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomôcky - náradie - ...

Veľkoobchod, predaj: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v triede A1 smrekové s popolom do 0, 5%, balenie 15kg alebo big-bag - palivové drevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpaľovače. Doprava zadarmo pre Zlínský kraj.

Sprostredkovanie - priemyselná výroba, dodávka z Číny: -lisované diely z plechu, plastové diely vrátane výroby nástroja -zinkové odliatky hrubé alebo dekoračne chrómované -drôtené siete zvárané aj pletené -PVC, PU koženka -plošné spoje -kartóny obalové -kolieska otočná, paletová, nábytková.

Výroba, veľkoobchod: -plastové obaly: -potravinárske i nepotravinárske. -kanistre. -kelímky. -fľaše na potraviny, malinovky. -viečka na tégliky, vaničky.