Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

Výroba technických obalov: -škatuľa z vlnitej lepenky -fixácia do krabíc -kufre a vložky do nich -baliace materiály -technickej peny -hlbokoťažné výlisky -drevené obaly.

-Výkup a predaj EUROpalet -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby

Drevovýroba: -nákup a predaj dreva, pilín, -predaj pneumatických klincovačiek a sponkovačiek, páskovaných klincov. -výroba a predaj palivového a štiepaného dreva, reziva, paliet, debien, krovov -zákazkové montáže drevených obalov -sušenie dreva. Doprava: -preprava rozmerných nákladov dreva -súprava na prepravu paliva od 1 m.

Obaly pre automobilový a elektronický priemysel - technické treje - blister pásy - prebaľovanie - termoforming - výroba plastových dielov . KLT, GLT boxy - plastkartón

-Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu

Zháňate žalúzie, rolety a ďalšiu tieniacu techniku v Plzni a okolí? Potrebujete odbornú montáž tieniacej techniky? Ponúkame predaj a montáž žalúzií, montáž tieniacej techniky, vstavaných skríň, zhrňovacie dvere, čalúnenie dverí, fólie do okien.

Pilarska výroba: - drevené obaly a palety. Nákladná autodoprava, doprava.