Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - papierové obaly vrecia, sáčky, tašky.

BAIER Group s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj plastových a papierových obalov, olejov a mazív a na kovovýrobu.

Vyrábame sáčky a vrecia z BOPP, CPP, LDPE, MDPE a HDPE pre použitie v potravinárstve, alebo pre priemyselné balenie. Najčastejšie použitie našich vrecúšok je na balenie pečiva, mrazených výrobkov, lahôdok, textilu a priemyselných výrobkov alebo pneumatík. Ďalej vyrábame paletizačné vrecia, plastové obálky, sáčky s lepiacou páskou, prírezy, ...

Výroba dvojvrstvovej lepenky a tovaru z týchto materiálov Spracovanie dreva, výroba drevených výrobkov Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v ...

Výroba: -obaly z plastu, spracovanie plastu: -kvapkadlá, odmerky, očné vaničky, uzávery, plastové fľaštičky, liekovky. Technológia výroby: vstrekovanie, vyfukovanie, vstrekovyfukovanie aj vstrekovyfukovanie s naťahovaním.

Výroba obalov pre potravinársky a farmaceutický priemysel: - obaly z plastu, spracovanie plastu: - kvapkadlá, odmerky, očné vaničky, uzávery, plastové fľaštičky, liekovky.

Píla. Predaj: -stavebné rezivo -palety

Komplexné sanitačné programy - profesionálna hygiena. Baliaci a obalový materiál. Strojné umývanie riadu v kuchynských prevádzkach. Vonný program.

Predaj, servis, opravy, E-shop: - baliace vákuové komorové stroje - fólia do termoformovacích vákuových liniek - vákuové vrecká - bezkomorové baličky - mriežkované vrecká a rukávy.

Poskytovanie služieb poľnohospodárskymi strojmi: - príprava pôdy - ochrana rastlín a hnojenie - zberové práce. Živočíšna výroba: - produkcia: - mlieko - bravčové mäso - hovädzie mäso. Rastlinná výroba: - produkcia: - potravinárska pšenica - sladovnícky jačmeň - mak - repka. Malosériová výroba: - krabica ...

- maliarske a natieračské práce - knihárske práce, väzba kníh a časopisov, väzba do kože - výroba kalendárov - paspartovanie a rámovanie obrazov - maturitné stužky - laminovanie - krúžková a drôtená väzba - darčekové predmety - kartonážne práce, krabice - laserové obrázky, pohľady, priania.

Píla Slatina. Výroba: palety, atypické palety a debny

Naša spoločnosť Drevo hnacie vozidlo úspešne produkuje a predáva stavebné drevo (rezivo) najrôznejšieho druhu. Ponúkame široký drevársky sortiment, rýchlu dodávku do miesta určenia aj súvisiace drevárske služby. Sídlime v obci Hladké Životice, ktorá leží 13 kilometrov od mesta Nový Jičín a 30 kilometrov od mesta Ostravy. Ak požadujete kvalitné a ...

Veľkoobchod, predaj - papierové poštové obaly: - bublinkové obálky - poštové tubusy - obálky s krížovým dnom - poštové tašky s krížovým dnom - kartónové krabice - obalový materiál.

Maloobchod, predaj: - PALETY - výkup a predaj - poľnohospodárske stroje, traktory - náhradné diely pre poľnohospodársku techniku - klinové remene - vysokotlakové hadice - ložiská, gufera - reťaze valčekové - výkup a predaj veľkoobjemových vakov Big Bag - predaj kontajnery IBC 1000L.

Spoločnosť MOBAL, s.r.o. sa špecializuje na výrobu a predaj plastových obalov. poskytujeme komplexné služby od návrhu cez výrobu formy až po konečné zhotovenie obalu. V našom výrobnom programe môžete nájsť prelisy do bonboniér a pre ukladanie ovocie, misky a tácky ľubovoľného tvaru či škatuľky s viečkami rôznych tvarov a hĺbok. Spracovávame fólie ...

Výroba, predaj: - penový polyetylén MIRELON - obalový materiál MIRELON - potravinárske obaly - extrudovaný polystyrén STARLON - tepelné izolácie.

Výroba, predaj: - transportné drevené debny - transportné drevené kontajnery - transportné drevené nosiče - všetky druhy transportných paliet - prekladové lišty, hranoly - debniace dielce.

Spoločnosť VENKART - Karla Ventusa sa zaoberá výrobou a následným predajom papierových či darčekových krabíc a rôznych obalov na potraviny ako je pečivo, cukrovinky, torty, koláče, zákusky, výslužky a pizza. Sme schopní vyrobiť akýkoľvek tvar krabice podľa katalógu FEFCO. Na Vaše prianie zaistíme potlač krabice sieťotlačou. Ponúkame obaly pre ...

Trezory: - opravy - predaj - otváranie - výroba kľúčov. Výroba: - kľúče FAB - autokľúče - bezpečnostné kľúče. Montáž bezpečnostných zámkov a systémov. Pobočky: - Ostrava, Nádražní 9: - tel.: 596132225 - Olomouc, Sokolská 18: - tel.: 585237700.

Výroba, dodávka: - výroba obalov a tašiek presne podľa priania zákazníka - potlačené fólie, sáčky, tašky, lepiace pásky - LDPE tašky, LLDPE tašky, HDPE tašky, chladiace tašky, plážové tašky - PET tašky - NON WOVEN tašky - PP WOVEN tašky -Plastové tašky - PVC obaly - plastové obaly. Reklamná činnosť a marketing.