Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

Veľkoobchod, predaj ekologické, recyklovateľné obalové materiály, obaly. LDPE a HDPE: -fólia, fólia -ploché, polohadice, hadice -veľkoplošné fólie na ochranu strojov, zariadení a výrobkov -stretchové ovinovacie fólie ručné aj strojné -bublinková fólia -penová fólia v hrúbkach 0, 8-2mm -výrobky z hladkej a vlnitej lepenky -lepenka 2, 3, 5, ...

Výroba a predaj paletovej nadstavby, nadstavba: -moderný obalový, transportný a skladovací prvok -rozmer podľa požiadavky /500-2400mm/ -materiál kov a drevo. Výroba a predaj článkové reťaze, článková reťaz: -na rozmetadlá hnoja -ohlávky a viazače na dobytok -stajňové reťaze.

Predaj: -dodávateľ pre poľnohospodárov -potravinový priemysel - -dodanie PP vriec, rašlových vriec, sieťových, objemových vakov - BIG BAG.

Obchodná kancelária. Výroba obalov, predaj obalov: -obaly, obalu, obalov (3vl, 5vl a mikrovlna, mikrovlny) -skladačka, skladačky z hladkej lepenky, lepeniek -obaly z vlnitej lepenky, lepenka -potravinárske obaly -obaly lepené a šité, potlačené flexotlačou alebo ofsetom -kašírované obaly, lamino, uv lak, okienka, displeje -etikety, ...

Predaj - sviečky - krabice na zákusky - prianie k narodeninám a výročiu - písacie a kancelárske potreby - alkohol - bonboniéry - tabak - cigarety - vodné fajky - zábavná pyrotechnika. Kopírovanie čiernobielo A4 Tlač čiernobielo A4.

Výroba a predaj drevených paliet. Vnútroštátnej kamiónovej dopravy.