Pre balenie produktov a ochranu prvkov sa používajú plastové obaly a fólie. Klasické aj zipsové sáčky, bublinkové, hydroizolačné a prieťažné fólie, agrofólie, parotesná ochrana a mnoho kvalitných umelohmotných výrobkov v sortimente výrobcov i dodávateľov.

Veľkoobchod: - priehľadné a farebné PVC fólie, bez ftalátov - technické fólie

Návrhy, projekcie, projektovanie, výroba: -plastikárske formy na vstrekovanie, vyfukovanie. Výroba: -plastové obaly pre priemysel: -kozmetický, farmaceutický, chemický -plastové fľaše, dózy.

Výroba: -plastové výrobky: -obaly z liatej polypropylénovej fólie -BOPP fólie -makroperforácia, mikroperforácia.

Výroba: - plastové obaly - plastové kanistre, dózy, fľaše.

Výroba: -výrobky z PE fólií -igelitové tašky s potlačou na prianie zákazníka -fólie, vrecká, tašky s osemfarebnou tlačou. Potlač: -tlač na materiály POLYETYLÉN, MIKROTEN. SLOBAG Motor - 4kolky Zlín. Predaj a servis: -motocyklov, 4koliek Polaris a skútrov Peugeot, Capirelli, Kymeo Regionálne zastúpenie - POLARIS, ARCTIC CAT, ...

Veľkoobchod, predaj, výroba: -obalové materiály, obaly: -balenie potravín -drobná baliaca technika, tašky, fólie, kotúčiky, etikety ... -jednorazový riad, príbory -darčekové, karnevalové dekorácie -papiernický tovar pre domácnosť -hygienické potreby.

Predaj, e-shop: - materiály na výrobu nábytku a dizajn interiérov a potreby pre stolárov, stolárov a domácich majstrov: - plošné materiály - nábytkové hrany a kovania - brusivo - spojovací materiál - drezy a batérie - osvetlenie - lepidlá, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomôcky - náradie - ...

Výroba, veľkoobchod: -plastové obaly: -potravinárske i nepotravinárske. -kanistre. -kelímky. -fľaše na potraviny, malinovky. -viečka na tégliky, vaničky.

Predaj i realizácia: - podlahové krytiny - obalové materiály - podlahárska chémia - hydroizolačné systémy - PVC fólie. služby: - správa a údržba počítačových sietí - prenájom softvéru - telekomunikačné služby - kompletné IT poradenstva.