Pre balenie produktov a ochranu prvkov sa používajú plastové obaly a fólie. Klasické aj zipsové sáčky, bublinkové, hydroizolačné a prieťažné fólie, agrofólie, parotesná ochrana a mnoho kvalitných umelohmotných výrobkov v sortimente výrobcov i dodávateľov.

Predaj i realizácia: - podlahové krytiny - obalové materiály - podlahárska chémia - hydroizolačné systémy - PVC fólie. služby: - správa a údržba počítačových sietí - prenájom softvéru - telekomunikačné služby - kompletné IT poradenstva.

Podlahové krytiny, obalové materiály, podlahárska chémia, hydroizolačné systémy, PVC fólia.

Veľkoobchod, predaj: -obaly, mikroténové tašky, vrecká -fólie, motúzy -aviváže, prášky na pranie -Alpa, Frankovka -batérie -gély na vlasy -náplne vonné -čistiace prostriedky -dekoratívne sviečky -domáce potreby -spotrebný tovar -papierová hygiena, toaletný papier, obrúsky, vreckovky, kalendáre -kelímky. Pôsobnosť iba pre okres ...

Výroba: -plastové polotovary -rotačné spekanie (sudy, barely) -extrúzia -hydroizolačná fólia -plastové dosky -vytláčanie ľahčených dosiek a pásov -vákuové tvarovanie -rotačné spekanie -vyfukovanie -štípanie -kosenie a mletie PE.